AK Parti Van Milletvekili aday adayı Ateş'in teşkilat ziyaretleri

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Kenan Ateş’in teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Van Haberleri 3.05.2018 12:49:50 0
AK Parti Van Milletvekili aday adayı Ateş
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da sevilen ve kıymeti tutulan 16 yıl öncesinden bu yana Ak Parti’nin Van’da çeşitli kademelerinde görev yapan Kenan Ateş, müteahhitliğin yanı sıra hayırsever işadamlığı kimliğiyle ön plana çıkan isimlerden. Van’ın en büyük eşraflarının kanaat önderliğini yapan ve başkan yardımcılığı ile birçok görevi bulunan Kenan Ateş 27. dönem milletvekili aday adayı olduktan sonra hız kesmeden teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Ateş’in bugüne kadar görev aldığı kurumlarda üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirterek, meclis çatısı altında milletin hizmetkârı olmak istediğini söyledi.

 

HİZMETE TALİBİM

Milletvekili Aday Adayı Kenan Ateş ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek dava arkadaşlarına neden aday adayı olduğunu anlatıp 24 Haziran seçimleriyle alakalı istişarelerini sürdürüyor. Burukanlar  Derneğini ziyaret eden Ateş  ziyaretinde Dernek Başkanı M. Șerif Erbenzer   ile sohbet edip teşkilat mensuplarına aday adaylığı sürecini anlattı.  AK davanın neferi olduğunu belirten Ateş “Reisimiz, davamızın liderinin her fırsatta vurguladığı distür ile yola çıktım. Milletin hizmetkârı olmaya talibim” dedi.

 

DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM

Milletvekili Aday Adayı Kenan  Ateş ve beraberindekiler ile birlikte Burukanlar Dernek   Başkanı Erbenzeri  tebrik ederek, oradan  ayrılarak Ak Parti TUȘBA ilçe Başkanı  Muğdat  Günini ile sohbet etti. Ateş burada “Sizler davamızın neferleri olarak kapı kapı dolaşıp ülkemizde ki istikrar sürsün istediniz. Bugün milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım. Sizlerin desteğiyle bende milletime hizmetkâr olmak istiyorum. Rabbim nasip eder ve hedefimize varırsak hep birlikte omuz omuza davamızı daha da yüceltmek, daha çok insanımıza dokunmak için çalışacağız” dedi.

 

KENAN ATEŞ KİMDİR?

17.07.1966 yılında Van’da dünyaya geldim.  İlk orta ve lise tahsilimi Van’da tamamladım vatani görevimi Erzurum ilinde tamamladıktan sonra 1989 yılında Sevgili eşim Hülya ateş hanımefendiyle dünya evine girdim. 29 yıllık mutlu evliliğim süresi içerisinde yüce rabbim Doğan, Sinan, Muhammet Furkan ve en küçüğü olan sevgili kızım Hayrunnisa adında evlatları  ve ayrıca bir kız torunu nasip etti.

DSİ 'de işçi olarak ara ara çalışmalarda bulunduğum süre zarfında yarı profesyonel sendikacılık görevinde aktif bulundum.  Akabinde çocukluğumdan beri beni hep celbeden ticaretin içerisine atıldım.

 Tam anlamıyla aktif ticarete kendi aile şirketimizi kurarak 1995 yılında başladım. 2001 li yıllara geldiğimizde Ülkenin içersin de bulunduğu kötü durumdan çıkması için büyük beklentilerle kurulacak olan Adalet ve kalkınma partisinde 00008 nolu üye kaydıyla Ekonomiden sorumlu il başkanlığı görevine getirildim.

3 Kasım 2002 yılında Genel seçimlerinde 7.  sıradan Milletvekili adayı olarak listeye girdim.  O yıl az bir oy kaybıyla parlamentoya girme hakkımı kaybettim. Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren şirketimizin yönetim kurulu başkanlığından bir süreliğine istifa ederek 2000-2005 yılları arasında Lisans ve lisansüstü eğitimimi Ukrayna’da Kiev Ulusal Taras Shevchenko  Üniversitesi’nde tamamlayarak sosyal hizmet uzmanı unvanını aldım.

Akabinde tekrardan şirketimizin yönetiminin başına geçerek aktif ticari hayatımızı kaldığı yerden daha ileriye götürmeye büyük gayretler göstererek kendi ilimde üst üste birçok dalda olmak üzere vergi rekortmenliğini elde etmenin mutluluğu ve haklı gururunu yaşadım Kutsal dinimizin gelişiminde çok önemli yeri olan kuran kursları ve taziye evlerinin temelden yapılmalarını sağlamanın yanı sıra evsizlere her yıl bir ev yapmayı başardım.

Ve buna mukabil camilerin yapımındaki hayratatlarla ortak çalışmalarda sorumluluk göstermeye devam ettim.  Kendi şirketimizin sayısını birden beşe çıkartarak Taahhüt alanında, inşaat malzemesi alanında,  enerji alanında ve yine ağır sanayi mamulleri olan prefabrikte çığır açıp öngermeli köprü kiriş fabrikasını kurup bir diyer şirketimizde Irak ın kuzeyinde Süleymaniye’de jeneratör mağazası kurup ülkemizin ürettiği malları yurt dışında satıp önemli bir döviz girdisinin ülkemize girişini sağladım.

Amacım Sayın Cumhurbaşkanımızın yaratmış olduğu sinerjiye ayak uydurmak için gece gündüz demeden çalışmamızın yanı sıra parti çalışmalarımızın mutfağında bulundum.  Ve gene herkes tarafından bilinen büyük bir aşiret olan Bruki aşiretinin büyüklüğünü yapan ailenin ferdi olmam hasebiyle aşiretimizin insanları ve diğer insanlarla her anlamda diyaloglarımı en üst seviyede canlı tuttum.

Ve aktif olarak ticari faaliyetlerin devam etmekte olup partime ilk duyduğum bağlılık, inanç ve sadakatle çalışmaktayım.  İçimde biriktirmiş olduğum. Tecrübe ve deneyimimin yanı sıra aynı şevkle 27. dönemde en iyi bir şekilde temsil edeceğime olan inancımla milletvekili aday adaylığına müracaat ettim. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem