AK Parti Van İl Teşkilatı heyetinin  Saray ziyareti

İlçe ziyaretleri kapsamın da Saray ilçesini ziyaret eden AK Parti Van Milletvekilleri ve İl Başkanının Kapıköy Sınır Kapısını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 2.09.2019 15:06:36 0
AK Parti Van İl Teşkilatı heyetinin  Saray ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van Milletvekileri Abdulahat Arvas, İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar, ve AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun olduğu AK Parti Heyeti Saray’ı ziyaret etti. Saray’da bir dizi görüşmelerde bulunan AK Parti heyeti, kurum müdürleri ve halkla bir araya geldi.

‘VAN’IMIZ İÇİN YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ’
AK Parti heyeti daha sonra ilçede yapımı devam eden İlçe Devlet Hastanesi’ne geçti. Hastane inşaatını gezen Ak parti heyeti, burada inşaat ile ilgili yetkililerden görüş aldı. Heyette bulunun Milletvekili İrfan kartal, “Saray İlçemizde hemşerilerimiz ile bir araya geldikten sonra arkadaşlarla ile birlikte yapımıma devam edilen İlçe hastanemizde incelemerde bulunduk. Van’ımız için çalışmaya, Van’ımız için yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

KAPIKÖY’DE İNCELME
Heyet daha sonra faaliyete geçen Türkiye’nin en modern sınır kapısı olma özeliğine sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı’na geçti. Kapıda incelemelerde bulunan heyet, burada Saray Kaymakamı Mehmet halis Aydın ve kurum müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

VAN’IN TİCARET VE TURİZM KAPISI
Ziyareti değerlendiren Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Ticaret ve turizm açısından önem arz eden, yakın zamanda Ticaret Bakanlığımızca yenilenen Kapıköy Sınır Kapımızı ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Başta Kaymakamımız olmak üzere ilçe ve sınır kapısında görevli yönetici arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

ŞEHRİN GELECEĞİ
Vekil Kartal ise, “Şehrimizin geleceği açısından büyük bir öneme sahip olan Kapıköy Sınır Kapımızı milletvekili arkadaşlarım ile ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Kaymakamımız ve sınır kapısında görevli yönetici arkadaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde belirtti.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem