AK Parti Van İl Başkanlığından bayramlaşma töreni

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından Şişli Öğretmenevinde çok sayıda partilinin katıldığı Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni düzenlendi.

Van Haberleri 4.06.2019 16:41:00 0
AK Parti Van İl Başkanlığından bayramlaşma töreni
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından Şişli Öğretmenevinde Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Şişli Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve Abdulahat Arvas, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

KAYHAN TÜRKMENOĞLU, "HEDEFİMİZ 2023'TE DE BAŞARILI OLMAK"

Bayramlaşma öncesi bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Bugün hep birlikte bayramlaşma sevinci yaşıyoruz. Ramazan ayı bir su gibi geldi ve geçti. Ramazan ayı boyunca milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm teşkilatımız özel programlar düzenlediler. AK Parti İlçe Başkanlığı olarak geleneksel iftar soframızı gerçekleştirdik. Gündemimiz olan 23 Haziran seçimleri için Vanlı hemşerilerimizle hasbihal ettik. Bütün teşkilatımız İstanbul seçimleri için hummalı bir çalışma içindeler. İstanbul'u kazanmak Van'ı kazanmak, Van'ı kazanmak Türkiye'yi kazanmaktır. Hedefimiz 2023'te de başarılı bir şekilde yolumuza devam etmek” dedi.

ABDULAHAT ARVAS, “YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ, SİZLERİ KANDIRMAYACAĞIZ”

İyiliklerin çoğalması ve yanlışların azalması için mücadele verdiklerini belirten AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas da, “Kalkınmanın öncülüğünü yapan AK Parti, bundan sonra hizmetlerine en iyi şekilde devam edecektir. İlimizi ilgilendiren projeleri milletvekilleri olarak ilgili bakanlıklara götürdük, götürmeye devam ediyoruz. İçinde başarabildiklerimiz de var, ancak kişisel talepleri yerine getirme noktasında bizi de aşan ve yerine getiremediğimiz eksikliklerimizin olduğunu biliyoruz. En başında söz verdiğimiz gibi, yalan söylemeyeceğiz ve sizleri kandırmayacağız. Davamızın temsilcisi ve hizmet partisi olarak 16 yıldır iktidarını sürdüren AK Parti, hayata geçireceği yeni projeler ile ülkemizi ve insanımızı daha güçlü bir geleceğe taşımayı hedefliyor. Biz de bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

İRFAN KARTAL, “SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

Bir yılın çok hızlı geçtiğini ve vermiş oldukları sözün arkasında olduklarını dile getiren AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal ise, Van Büyükşehir Belediyesporun kent için önemli olduğunu ve bunun için ellerinden gelenini yapacaklarını kaydetti.

OSMAN NURİ GÜLAÇAR “HESAP GÜNÜNÜ UNUTMADAN HAREKET ETMEMİZ LAZIM”

Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, bayramların güzelliklerle geçirilmesi temennisinde bulundu. Samimiyet ve gayretlerini bozmadan memleket adına en güzelinin bu olduğuna inanarak bu yolda devam etmek gerektiğini ifade eden Milletvekili Gülaçar, “Söylediğimiz her bir sözün, yaptığımız her bir eylemin kaydedildiğini, hesaba geçildiğini ve yarın karşımıza çıkacağı bilinciyle hareket etmemiz lazım. Kendi yükümüzü taşıyamazken, başkasının günahını taşıyamayız. Parti olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken aslı ve astarı olmayan şeylere heveslenmemek lazımdır. Yarın Allah’a hesap vereceğiz. Dolayısıyla birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik şuuruyla doğru adınlar atmamız lazımdır” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi / İHA


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem