AK Parti Van İl Başkanlığı Kütüphanesi açıldı

AK Parti Van İl Başkanlığı parti binasında, teşkilat mensuplarının ve partiye gelen vatandaşların faydalanabileceği “AK Kütüphane” oluşturdu.

Van Haberleri 24.09.2020 19:00:27 0
AK Parti Van İl Başkanlığı Kütüphanesi açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL


AK Parti Van İl Başkanlığı parti binasında, oluşturulan AK Kütüphane’nin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından yapıldı.


Açılışta kısa bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Parti tüzüğümüzün Madde 4.1.’de ifade edildiği gibi “AK Parti, akıl, bilim ve tecrübenin yol gösterici olduğunu benimser” düşüncesi kapsamında parti binamıza kurduğumuz kütüphanemizde, Bin 673 adet partimizin tarihsel sürecini anlatan kaynaklar başta olmak üzere, Van’ımızı tanıtan, teknoloji, edebiyat, dini ve bilim konularını içeren kitap bulunmaktadır. Kütüphanemizde ayrıca, gençlerimiz başta olmak üzere parti üyelerimizin faydalanabileceği bilgisayarlar mevcuttur. Kütüphanemizdeki kitaplar, okunduktan sonra geri teslim edilmek üzere emaneten verilebilecektir. Ayrıca kütüphanemizde günlük yerel ve yaygın gazetelerde bulunmaktadır. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem