AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’ndan kamu kurum ziyaretleri

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, yönetimiyle birlikte kamu kurum müdürlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Van Haberleri 5.07.2019 16:40:14 0
AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’ndan kamu kurum ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

TARIM İL MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, yönetimiyle birlikte Van Kamu Kurum müdürlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti il heyeti öncelikle Tarım İl Müdürü İbrahim Görentaş’ı ziyaret etti. Görentaş’ı makamında ziyaret eden Türkmenoğlu ve ekibi buradan il müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AFAD ZİYARETİ
Heyet daha sonra AFAD İl Müdürü Osman Uçar'ı ziyaret etti.  İl Başkanı Türkmenoğlu burada İl Müdürü Uçar’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uçar, Van ve bölgesinde 7/24 hazır durumda olduklarını oluşabilecek her türlü felaket ve olaylara karşı hazırlıklı olduklarını anlatı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK ZİYARETİ
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı'yı ziyaret eden Türkmenoğlu ve ekibi burada Atlı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Müdürlük olarak yaptıkları çalışmaları Türkmenoğlu ve ekibine anlatan Atlı, hedeflerinin şimdiye kadar yapılan çalışmaları bir üst kademeye taşımak olduğunu ifade etti.

DEMİRYOLUNUN TURİZME KATKISI
Türkmenoğlu ve ekibi daha sonra Devlet Demir Yolları Van İl Bölge Müdürü Hasip Büyükgöz'ü ziyaret etti. Demiryolu ulaşımının Van için çok önemli olduğunu anlatan Türkmenoğlu, İran’a tren seferlerinin 8 yıl aradan sonra yeniden başlamasının kente vereceği katkıda bahsetti. Van Gölü Ekspresi’nin turizm açısında büyük bir rağbet gördüğünü ifade eden Türkmenoğlu, bunun seferleri daha etkili hale getirilmesi gerektiğini anlattı. Türkmenoğlu, bu gibi seferlerin Van turizmine inanılmaz bir katkı sağlayacağını kaydetti.

KOSGEB ZİYARETİ
AK Parti heyeti daha sonra Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük’ü ziyaret etti.  Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Türkmenoğlu, bir kentin can damarının küçük esnaf olduğunu vurgulayarak, esnafa her zamankinden daha fazla destek vereceklerini altını çizdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem