AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Akyol; Sadıklar ile hainler karşı karşıya geldi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Çağatay Akyol, darbe gecesinde izzet ile zillet, tevazu ile kibir, aldanm

Van Haberleri 16.07.2020 15:26:00 0
AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Akyol; Sadıklar ile hainler karşı karşıya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Çağatay Akyol, darbede haysiyet ve mensubiyet, basiret ve feraset, cesaret ve dirayetin arsızlığı ve körlüğü bertaraf ettiğini ifade etti.

“TÜRKİYE İYİLİĞİN ÜLKESİDİR”
Başkan Yardımcısı Akyol konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Paralel ihanet çetesi 4 yıl önce bugün bizi millet yapan değerleri hedef aldı. Kardeşlik hukukuna, itimat duygusuna, emanet basrine ve İslam Ahlakına karşı tüm güçleriyle saldırı düzenlediler. Türkiye iyiliğin ülkesidir. Bazı kimseler iyiliği savunmasız sanabilirler, fakat onun koruyucusu Allah’tır. Sonuç itibariyle saldırganların bir kısmı adaletin elinde, bir kısmı ise sahiplerinin önündedir. O gecede izzet ile zillet, tevazu ile kibir, aldanmışlar ile adanmışlar, sadıklar ile hainler karşı karşıya gelmiştir. Haysiyet ve mensubiyet, basiret ve feraset, cesaret ve dirayet arsızlığı ve körlüğü bertaraf etmiştir. 15 Temmuz’u bize armağan eden feragat vasfının meşhur, menfaat vasfının meçhul gönül erlerine bin selam olsun”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: