AK Parti Van Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu

Saha ve temayül çalışmaları sonucunda belirlenen 5 adayın içinde yer alan Sezer Bayramoğlu, AK Parti Edremit İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.  

Van Haberleri 11.01.2020 12:07:05 0
AK Parti Van Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti Genel Merkezi Van’ın Edremit, İpekyolu ve Tuşba İlçe Başkanlarının istifalarını istemişti. 

Gerçekleşen istifaların ardından yapılan saha ve teşkilat temayül çalışmaları sonucunda ilçe başkan adayı olarak 5 isim öne çıktı. Hafta başında Edremit İlçesi Başkan Adayı olarak  Ali Yaşin, Sezer Bayramoğlu, Kenan Öndil, Hüseyin Demirkıran, Sıddık Kırmızıkaya mülakata katılmak üzere Ankara’ya davet edilmişti. 

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakatlar sonucunda Sezer Bayramoğlu Van Edremit İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. 

GENÇLERLE BİRLİKTE DÜNYA LİDERİ BİR ÜLKE OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Van Edremit İlçe Başkanı olarak görevlendirilmesinden sonra görüştüğümüz Sezer Bayramoğlu Van Postası Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, teşkilatın bugüne kadar kazandığı tecrübeden yarlanacaklarını söyledi.  

Gençlere güvendiklerini ve hep birlikte başarılı çalışmalar yapacaklarına dikkat çeken Sezer Bayramoğlu, “Çalışkan ve güçlü bir ekip oluşturarak mahalle teşkilatlarımızı eksiksiz kurup başarılı çalışmalara imza atacağız. Bugüne kadar AK Parti’ye gönül vermiş, oyları ile desteklemiş, çalışmalarında görev almış herkesin fikrinden, enerjisinden ve tecrübesinden faydalanacağız. Parti içerisinde saygı, sevgi ve dayanışma olmazsa olmazlarımız arasında ilk sırada olacak. Toplumun her kesimine ulaşmak, gönüllerini almak, halkımızla her zaman iç içe olmak, tespit edilen sorun ve taleplerin kısa sürede sonuçlandırılması için çalışmak ve çözümün adresi olmak hedefimiz. Van’ın yaş ortalamasının 21 olduğunu da göz önünde bulundurarak gençler ile olan gönül bağlarımızı güçlendirecek ve gençlerin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkın mimarlarını tanımalarına yardımcı olacağız. Gençlerin tercihleri ve destekleri ile dünyada lider ülke olma hedefimize ulaşmak için büyük bir gayret ile çalışacağız. Samimiyetimiz ve gayretimiz çalışmalarımızda bize ışık tutacaktır” dedi. 

SEZER BAYRAMOĞLU KİMDİR?
1983 Van Edremit’te dünyaya gelen Sezer Bayramoğlu, İlk ,orta ve lise(ingilizce yabancı dil ağırlıklı) eğitimini Van’da tamamladı. Elazığ Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 

1,5 yıl özel şirkette mesleki deneyim kazandı. 2009 yılında Van’da mühendislik, müşavirlik, proje, taahhüt, mekanik tesisat alanlarında faaliyet gösteren kendi firmasını kurdu.

Askerlik görevini 2010 yılında tamamladı

2018 – 2020 yılları arasında Kadirşinas Vanlılar Derneği Kurucu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği yaptı.  

2015 – 2019 yılları arası TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyeliği ve 2019-2020 yılları arasında Van TSO 17. Meslek Grubu (Mühendisler-Mimarlar) Komite Başkanlığı yaptı.

31 Mart 2019 tarihinde Edremit Belediye Meclis Üyesi seçilen Sezer Bayramoğlu evli 2 çocuk babası. 
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem