AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Türkoğlu Ateş'in teşkilat ziyaretleri

AK Parti Van Büyükşehir aday adayı Asena Türkoğlu Ateş, AK Parti Van Kadın Kolları İl Başkanı Havva Duran ve Gençlik Kolları Başkanı Kadir Özbilge’yi ziyaret etti.

Van Haberleri 19.11.2018 14:00:21 0
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Türkoğlu Ateş
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.11.2018 14:00

Türkoğlu Ateş, aday adaylığı başvurusunu yaptıktan hemen sonra teşkilatlarla bir araya gelmeye başladı. AK Parti Van Kadın Kolları İl Başkanı Havva Duran ve Gençlik Kolları Başkanı Kadir Özbilge’yi ziyaret eden AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ateş, teşkilatlanma anlamında AK Parti'nin Türk siyasetinde eşsiz bir konuma sahip olduğunu söyledi. 

 

“AK Parti kadına değerin adresi” 


AK Parti Van Büyükşehir Belediye aday adayı Asena Türkoğlu Ateş, AK Kadın Kolları İl Başkanı Havva Duran ile görüşmesinde, siyasette kadının taşıdığı öneme vurgu yaptı. Kadının, siyaset başta olmak üzere toplumsal yaşamın tüm kademelerinde görev almasının çok büyük bir gereklilik olduğunun altını çizen Ateş , "Mensubu olmaktan büyük ayrıcalık duyduğumuz AK Parti, bu manada hakikaten ilklere imza atmış bir siyasal yapıdır. Türk kadının siyasette nüfuz eder bir pozisyona kavuşmuş olmasının ardında, liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyoner adımları yatmaktadır. Dolayısıyla partimizin Van'daki kadın kolları teşkilatı da, birbirinden değerli hanımefendilerin millet için ve memleket için bir safta buluştukları kıymetli bir zemin haline gelmiştir" dedi. 

 

“Gençler ile başaracağız” 


Teşkilat ziyaretlerini sürdüren Asena Türkoğlu Ateş, AK Parti'nin Van Gençlik Kolları İl Başkanı Kadir Özbilge’yi ziyaret etti. Gençlik kollarının, partinin tüm organları gibi dinamizmin sembolü olduğunu ifade eden Ateş , "Geçmişten bugüne kadar partimizin Gençlik Kolları'nda görev almış olan her bir değerli kardeşimiz, bu davaya önemli katkılar sundu. Gençler ile çok daha güzel işler başaracağız” dedi. 


Görüşmelerin ardından hem Havva Duran ve hem de, Kadir Özbilge Asena Türkoğlu Ateş’e aday adaylığı çalışmaları sürecinde başarılar diledi. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ