Ak Parti Van Bahçesaray ilçe Başkanı Cumali Sabırlı’dan 28 Şubat Açıklaması

Ak Parti Van Bahçesaray ilçe Başkanı Cumali Sabırlı "28 Şubat Post Modern Darbe'nin" yıl dönümüne ilişkin basın açıklaması gerçekleştirildi.

Van Haberleri 1.03.2020 13:40:55 0
Ak Parti Van Bahçesaray ilçe Başkanı Cumali Sabırlı’dan 28 Şubat Açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.03.2020 13:40

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van Bahçesaray ilçe Başkanı Cumali Sabırlı tarafından "28 Şubat Post Modern Darbe'nin" yıl dönümüne ilişkin basın açıklaması gerçekleştirildi. Sabırlı Başörtülü annelerimiz Asker evladının yemin törenine alınmaz hor görülür işte o alandan annenin dışarıya atılmasıdır 28 Şubat dedi.

28 Şubat'ın amaçlarıyla ilgili bilgi vererek konuşmasına başlayan Başkan Sabırlı, “Türkiye’deki Müslümanlara ve Müslüman sosyolojik yapısına yapılmış bir darbe girişimi olan 28 Şubat bin yıl sürecek diyen zihniyet ve yandaş medyaların ortak projeleriydi. Post modern Darbe’nin yaşadığı tarihte 14 yaşındaydım o gece dedemin gözyaşlarına hıçkırıklarına şahit olan biriydim o gece dedemi ve Türkiye de olanlara anlam verememiştim ama iyi olmayan yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyordum. 28 Şubat’ın toplum ve eğitim üzerine etkileri. 28 Şubat Darbesi ile Türkiye bambaşka bir döneme girmişti. 

Öyle ki bu dönemde, çaycılar, esnaf öğretmen, imamlar herkes gizli gizli fişlenmiş, ikna odalarıyla başörtülü öğrencilerimize psikolojik baskılar yapılmış, insanların camilere girmekten korktuğu, dört beş inançlı yan yana gelmekten korktuğu, imam hatiplerin kapatıldığı, üniversite kapılarında polis zoruyla bacılarımızın başarını açtırılmaya çalışıldığı. Okulda 1. Olan başörtülü kardeşlerimiz ödül törenlerinde dışarı zorla çıkarmaları. Başörtülü annelerimiz Asker evladının yemin törenine alınmaz hor görülür alandan dışarıya atılır. Vatan uğruna yaralanan gazilerimizin anneleri evlatların tedavi gördüğü hastanelerin içine alınmaz günlerce aylarca hastane Bahçelerinde evlatlarına hasret içinde bekleten zihniyettin adıdır 28 Şubat hain darbe.” diye konuştu.

28 ŞUBAT POST MODERN DARBENİN BÜTÜN MÜSLÜMANLARA YAPILDI
28 Şubat post modern darbenin bütün Müslümanlara yapıldığını söyleyen Sabırlı, “28 Şubat'ta Hedef kimlerdi. Amcaları neydi? 28 Şubat Post modern Darbesi, sadece dönemin Refahyol hükümetine karşı yapılmadı. Aynı zamanda Refah Partisi’nin temsil ettiği siyasi değerlere, siyasi güce, fikre, inançlı nesiller karşı yapılmış. Türkiye'nin ilerlemesini istemeyen İslam coğrafyasında huzuru istemeyenlerin karanlık oyunuydu 28 Şubat Amaçları; bankaları boşaltıp servetlerine Servet katıp inançlı nesilleri sahte tarikat şeyhlerin müslüm gündüzlerin ve benzeri oyunları ile dinimize inançlarımıza büyük zarar veren kendi kirli senaryolarını sergileyen bir tiyatro oyunuydu.” İfadelerini kullandı.

BİN YIL SÜRECEK DEDİKLERİ DARBE KISA ZAMANDA YOK OLUP GİTTİ
Bin yıl sürecek dedikleri darbe kısa zamanda yok olup gittiğini belirten Sabırlı, “O gece ne oldu? MGK tarihinin en uzun toplantılarından biri olan, Türkiye'ye siyasal ve sosyal anlamda yeni bir istikamet çizen bu tarihi toplantı, 8 saat 45 dakika sürdü. Çankaya Köşkü'nde saat 15.10'da başlayan toplantı, saat 23.55'te sona erdi. 4 maddelik MGK bildirisi okutuldu kirli senaryoları bunlarla kalmadı. Demokrasiye tanklarla balans ayarı verenlere ne oldu? 28 Şubat'ta demokrasiye ayar vermek isteyen karanlık zihniyetin 28 Şubat'ta Ankara Sincan'da tankları yürütenler yargılandığı 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan ve rütbeleri söküldü. Türkiye artık darbelerle yönetilen bir ülke değil askeri otoritenin yönettiği ülke değil Demokrasi ve özgürlüklerin olduğu ülkedir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın cesur adımlarıyla ülkemizi medeniyetler seviyesine daha güçlü ülke için Dünyada değeri artan bir ülke haline gelmiş. Bin yıl sürecek dedikleri darbe kısa zamanda yok oldu gitti.” Şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ