AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Yavrutürk, istifalar için ne dedi?

AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk, AK Parti Muradiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiçek Çetin ve Yönetim Kurulu üyelerinin istifası ve hakkında iddia edilenlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, iddiaların yalan oldu?

Van Haberleri 27.07.2020 22:48:43 0
AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Yavrutürk, istifalar için ne dedi?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk, geçtiğimiz günlerde istifa eden AK Parti Muradiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiçek Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri hakkında Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Başkan Yavrutürk, iddiaların tamamının asılsız, astarsız, iftira ve yalan olduğunu belirtti.

Şunun adamı, bunun adamı diye kimseyi kayırmadıklarını belirten Başkan Yavrutürk, gerçek dava adamlarına karşı cephe alındığı iddialarının yalan olduğunu ve partilerinin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.

AK Parti Muradiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiçek Çetin ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yaşadıkları psikolojik baskılar, teşkilat içinde dönen olumsuzluklardan dolayı, yönetim kurulu üyeleri olarak "bu davaya yaşlı ve son iki, üç yılı kalmış" diyen, Ak Partiye zarar veren İlçe Başkanıyla çalışmak istemediklerini beyan edip, mevcut görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

“BU İDDİALARIN HEPSİ YALANDIR”
Hakkındaki iddialar için Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk, ”Herkesin siyasal tercihine saygım var. Kimsenin iradesine karışabilecek değilim. Hakkımızda ortaya atılan iddialar kesinlik yalandır. Hiçbir zaman partimizin kapısını halka kapatmadık. Kimseyi kayırmadık. Kimseyi ötekileştirmedik. Şunun adamı bunun adamı diye ayırt etmedik. Siyaset bir vefa meselesidir, bir istek, bir dava meselesidir. Gönlü olmayanlar, başka tarafta kurgulananlar çeker gider. Onlara da bir şey demiyoruz. Bu iddiaların hepsi yalandır. Tamamı gerçek dışıdır. Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bütün Türkiye’de toplantılar, ziyaretler yapılmamışsa, bizde de aynı şekilde yapılmamıştır. Pandemi süreci dışında her zaman partimizin kapısı açıktır. Pandemi sürecinde de sürekli vatandaşlarımızın taleplerini aldık, sorunlarını dinledik” diye konuştu.  

“BİRİLERİNİN DÜĞMEYE BASMASI İLE ÇEKİP GİDEN İNSANLARA BİR ŞEY DİYEMEYİZ”
Başkan Yavrutürk, bu iddiaların ispatlanması gerektiğini belirterek, “Hakkımda yapılan açıklamaların tamamı iftiradır. Bu iddiaları öne sürerek istifa edenler gelip iddialarını ispatlasınlar. Gönülleri burada olmaktan yana olmayanlar kimseyi günah keçisi yapmasınlar. Bundan dolayı herkesin kararına saygımız vardır. Siyaset bir vefa işidir. Siyaset bir mücadele gerektirir. Siyaset azim gerektirir. Bunu gösteremeyenler, yolun yarısında bırakıp giderlerse buna da diyecek bir şeyimiz yoktur. Çekip gidenleri de zorlan geri getiremeyiz. Birilerinin düğmeye basması ile çekip giden insanlara bir şey diyemeyiz. İddiaların tamamı asıldır, astarsızdır, iftiradır ve yalandır. Sürekli halkımızın içindeyiz. Bu tür şeylere de itibar etmeyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem