AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu'na görkemli karşılama

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda’nın istifasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından Van İl Başkanlığına atanan Kayhan Türkmenoğlu, kente gelişinde coşkuyla karşılandı.

Van Haberleri 27.12.2017 16:24:59 0
AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.12.2017 16:24

AK Parti Van İl Başkanlığına atanan 23. Dönem Van Milletvekilli Kayhan Türkmenoğlu, Ankara dönüşü Van Ferit Melen Havalimanında büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile birlikte Van’a gelen İl Başkanı Türkmenoğlu; AK Parti Van İl Başkan Vekili Adnan Yörük, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, il teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
 

Van Ferit Melen Havalimanında yapılan karşılamanın ardından AK Parti Van İl Başkanlığına geçildi. Burada partililere ve halka seslenen İl Başkanı Türkmenoğlu, “Malumunuz 2001 yılında bu ülke uçurumun kenarındaydı. O gün bu ülkenin güzel insanları hep dua ederdi. 2001 yılında kurulan bu kutlu hareket, 2002 yılında girdiği ilk seçimde büyük bir başarıyla bu ülkeye hizmet adına adım attı. 2002-2007 yılları arasında çok büyük hizmetler yapıldı. Türkiye’de yeni bir devrim yaşandı. Ekonomik darboğazdan bizi zirveye taşıdılar. 2007-2011 yılları arasında dava arkadaşlarımızı hatırlarsınız. Gelin bir kez daha onlara buradan teşekkür edelim” dedi.

“Siyaseten Van’ın en güçlü dönemini yaşıyoruz”

 

2023 hedeflerinin ardından 2071 hedefine doğru birlik ve beraberlik içinde yürüyeceklerini söyleyen Türkmenoğlu, şu an siyaseten Van’ın en güçlü dönemini yaşadıklarını belirtti. Türkmenoğlu, “Bu kutlu yürüyüş davasının kısa süresi yok. 2023, ardından 2071 hedefimiz var. Bu hedefte bütün kılcal damarlarımızla beraber bu hizmete gönülden bağlı olarak hep birlikte çalışacağız. Bizim üst çatımız Van. Van varsa biz varız, Van yoksa biz hiçiz. Van ili bizim için çok önemlidir. Biz Van’a sahip çıkacağız. Hep konuştuğumuz bir şey var. Van’ın en güçlü olduğu dönemdir. Siyaseten Van’ın en güçlü dönemini yaşıyoruz” diye konuştu.

“Davamız hizmet davasıdır”

 

2019 seçimi hazırlıklarına şimdiden başlayacaklarını ifade eden Türkmenoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Allah nasip ederse bundan sonra bu kutlu yürüyüşü beraber yapacağız. Bütün teşkilatlarımız ile beraber sizlerle 2019 seçimlerine hızlı bir şekilde adapte olup, hazırlık çalışmalarına başlayacağız. Bunun için bizim en önemli silahımız birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberliğimizi tesis edeceğiz. Aramıza fitne, fesat sokanları elimizin tersiyle iteceğiz. Davamız hizmet davasıdır.”

Kayhan Türkmenoğlu kimdir?

 

Kayhan Türkmenoğlu, 25 Eylül 1962'de Van'da doğmuştur. İş adamı olan ve serbest ticaretle uğraşan Türkmenoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı, Van Belediye Meclis Üyeliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Vakfı Kurucu Üyeliği, Jan-Der Yönetim Kurulu Üyeliği, Van'a Hizmet Vakfı Üyeliği, VASİAD Üyeliği, Emniyet Teşkilatının Güçlendirilmesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Van Tenis ve Yüzme İhtisas Kulübü Derneği Kurucu Üyeliğinde bulundu.
 

Vanspor Kulübü yöneticiliği de yapan Türkmenoğlu, Yerel Televizyonlar Birliği tarafından 2001'de verilen "Halk Kahramanı Ödülü"nün yanı sıra pek çok kurum ve kuruluştan ödül aldı. Sosyoekonomik konuları içeren 10'a yakın rapor, ayrıca "Avrupa Kapısında Doğu Anadolu Gerçeği" adlı yayınlanmış bir kitabı bulunan Türkmenoğlu, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde AK Parti Van milletvekili seçilmiştir. Türkmenoğlu, evlidir.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ