Ak Parti heyetinin Van ziyareti dolu dolu geçti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilat Başkanı- İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Betül Sayan Kaya, Van Milletvekilleri ve İl Başkanlarıyla bölge İl başkanlıklar?

Van Haberleri 25.11.2019 11:27:59 0
Ak Parti heyetinin Van ziyareti dolu dolu geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere Van’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Betül Sayan Kaya, Edremit Belediyesince düzenlenen sünnet şöleni ve kentte süren bir dizi etkinlikten sonra bölge il başkanlıklarını, Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’yla ziyaret etti. 

Ak Partili heyetin bölgede yaptığı sıcak ziyaretleri Van Milletvekilleri anlık sosyal medya hesaplarından paylaştı. Yapılan ziyaretlerin hem sıcak, hem de hizmet yönünden dolu geçtiğini belirten Van Millet Vekili Abdulahat Arvas, resmi sosyal medya hesaplarından şu açıklamalara yer verdi; 

HÜKÜMETİMİZ, HER YÜREĞE AYRI AYRI DOKUNMAKTADIR
Milletvekili Arvas’ın resmi sosyal medya hesaplarından açıklamaları şöyle, “Genel Başkan yardımcımız Betül Sayan Kaya, birçok Milletvekili ve Bakan yardımcısının katıldığı, Van’da düzenlenen Sosyal politikalar başkanlığı Doğu Anadolu bölge toplantısındayız. Sosyal yardımlar konusunda müthiş bir destek sağlayan hükümetimiz, her yüreğe ayrı ayrı dokunmaktadır.

ETKİNLİKLERİN ÇOĞALMASINI DİLİYORUM
Edremit belediyemizce organize edilen, çok sayıda çocuğun sünnet edildiği programa Genel Başkan Yardımcımız Betül Sayan Kaya, Milletvekillerimiz, bakan yardımcılarımız ve Vali’mizle katıldık. Bu tür etkinliklerin çoğalmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 

AK PARTİLİ HEYETTEN ESNAF ZİYARETİ
Genel Başkan Yardımcımız Betül Sayan Kaya ve değerli Milletvekillerimizle esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızla çay eşliğinde sohbet ederek istişarelerde bulunduk. 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VAN VALİSİ MEHMET EMİN BİLMEZ’İ ZİYARET ETTİ
Genel Başkan Yardımcımız Betül Sayan Kaya, Milletvekili arkadaşlarımız ve bakan yardımcılarımız ile Valimiz Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret ettik.

STK’LARIN SORUNLARI NOT EDİLDİ
Esnaf ziyaretlerimiz sonrasında Genel Başkan Yardımcımız Betül Sayan Kaya Milletvekillerimiz ve bakan yardımcılarımız beraberinde STK Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldik. Önemli sorun ve önerilerin dile geldiği programda, takipçisi olacağımız notlar alındı. 

VAN KAHVALTISI TANITILDI
Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat başkanımız Erkan Kandemir ve beraberindeki heyetle bir araya gelerek, meşhur Van Kahvaltısı ile buluşturduk.

ZAP SUYUNDA YÜREĞİ SICAK İNSANLARLA KARŞILAŞIP KUCAKLAŞTIK
Doğunun her köşesinde ayrı bir zarafet ayrı bir misafirperverlik mevcut, Zapsu’yunun hemen kıyısında bulunan Hakkari’nin Çimenli Köyünden geçerken, bu yüreği sıcak insanlarla karşılaşıp kucaklaştık. 

AK PARTİ HEYETİ ÇUKURCAYI ZİYARET ETTİ
Genel Başkan Yardımcılarımız Betül Sayan Kaya, Erkan Kandemir Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut Bölge Koordinatörlerimiz Alaattin Parlak Mahmut Gürcan ve Milletvekillerimiz ile Çukurca’dayız. Küçük ve samimi ilçemiz sıcak yürekli insanlarla kucaklıyor her geleni. Çukurca Belediyemizi ziyaret ederek Çukurca’nın güzelliklerini ve yapılan hizmetleri konuşuyoruz. Hizmet eden yetkilileri kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

HAKKARİ İL BAŞKANINA ANLAMLI ZİYARET
Hakkari İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, bizleri karşılamaya gelen teşkilat üyeleri ve vatandaşlarımızla buluşup hasbihal eyledik. Misafirperver, sıcak yüzlü, Kadirşinas Hakkari halkını sevgiyle selamlıyorum, Hakkari gençlik merkezinde Hakkari’deki STK larla bir araya gelerek bölgeyi konuştuk. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Hakkari’li vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Şeklinde paylaşımlar yer aldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem