AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları'ndan Malazgirt Çıkarması

Malazgirt’te yapılan yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Van’ın Bahçesaray ilçesinden 20’nin üzerinde araç konvoyu ile yola çıkan Bahçesaraylılar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Ay ve ekibinin desteği ile coşku

Van Haberleri 28.08.2017 14:25:04 0
AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Romen Diojen komutasındaki Bizans ordularını yenen Alpaslan’ın Anadolu’nun kapılarını İslam ordularına açıldığı Malazgirt Zaferi’nin 946’ıncı yıl dönümü kutlamaları Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile muhteşem bir kalabalık eşliğinde Muş’un Malazgirt ilçesinde yapıldı.

 

Malazgirt’te yapılan yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Van’ın Bahçesaray ilçesinden 20’nin üzerinde araç konvoyu ile yola çıkan Bahçesaraylılar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Ay ve ekibinin desteği ile coşkulu bir yolculuk ve katılım gerçekleştirdi.

 

Malazgirt Zaferi ile ilgili duygularını paylaşan Elmas Ay, “Malazgirt, İslam dünyasının dünya liderliğine giden kapının açıldığı, insanların, toplumların, farklı ırk ve dinlerin varlıklarını devam ettirmesine vesile olan, yaşatma ve inşa etme iradesi ile dünyanın huzur bulduğu dönemin başlangıcıdır. Tarih yazan ecdadımızın bize miras olarak bıraktığı özgüven, onurlu ve dik duruş, insanı yaşatma azmi, inancımızı sürdürme çabamızı barındıran kodların, anma törenleri ile bizlere ve gelecek nesillere aktarılmasıdır. Bu nedenle büyük önem verdiğimiz anma törenlerine coşkulu bir şekilde Bahçesaraylı gönüldaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte katıldık. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tarihi kodlarımızla buluşmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem