AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Sabırlı’dan çiğ köfteli ‘#EvdeKalTürkiye’ mesajı

AK Parti Van Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı çiğ köfte üzerinden verdiği ‘Evde Kal Türkiye’ mesajı ile vatandaşlara çağrıda bulundu.

Van Haberleri 13.04.2020 13:36:40 0
AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Sabırlı’dan çiğ köfteli ‘#EvdeKalTürkiye’ mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van Bahçesaray ilçe Başkanı Cumali Sabırlı korona virüs tedbirleri kapsamında Evde kal mesajını çiğ köfte üzerinden verdi. Kendi yoğurduğu çiğ köftenin üzerine "Evde Kal Van", "Evde Kal Türkiye" yazan Başkan Sabırlı vatandaşlara "sevdikleriniz için kurallara uyun korona virüsü tedbirleri kapsamında sizde tedbirinizi alın" dedi.

Tüm Türkiye’de sağlık çalışanları, korona virüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara ‘Evde kal’ mesajı verirken, Ak Parti Van Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı bu duruma destek vermek için çiğ köfte üzerine ‘Evde Kal Türkiye’ yazarak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile vatandaşlara evde kalmaları konusunda çağrıda bulundu.  

Sağlık çalışanlarının, “Biz sizin için buradayız, lütfen sizde bizim için evde kalın!” yazısı ile çiğ köfte üzerine Evde Kal Türkiye yazısı birçok kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler: