Abdulahat Arvas, "El birliğiyle Van’ı geleceğe taşıyacağız "

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas hükümetin son yıllarda özellikle sağlık alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini söyledi.

Van Haberleri 1.11.2019 15:49:40 0
Abdulahat Arvas, "El birliğiyle Van’ı geleceğe taşıyacağız "
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas Abdulahat Arvas, Alkol ve uyuşturucu kullanan gençlerin elinden tutarak sosyal hayata bağlamayı hedeflediklerini ve bölgede AMATEM-ÇAMATEM hastanelerinin artacağını, bununla birikte bölgeye hitap edileceğini ifade etti.

GÖĞSÜMÜZ KABARIYOR
Kentin doktor açığının kapatılması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Arvas, " Bölgede yatırımların olmadığını özellikle muhalefet olmak üzere herkes dillendiriyordu ama 18 yıldır özellikle Ak Partinin ülkeye yaptığı yatırımları, yaptığı dokunuşları, milleti ne kadar sevdiğini, Allah’ın rızasını gözeterek sergilediği hareketleri gördüğümüzde göğsümüz kabarıyor. Bölgede yapılacak olan AMATEM-ÇAMATEM’in çok zaruri bir ihtiyaç olduğunu, geçtiğimiz yıldan beri, sağlık bakanımızla üç vekilimizle beraber söyledik.” Dedi.

EL BİRLİĞİ İLE MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDİYORUZ
Van için el birliği ile yatırımların kente taşınması noktasında kurum amirleriyle ortak bir çalışma sürdürdüklerini Belirten Arvas, “El birliği ile İl başkanı marifeti ve sayın valimiz, Van’ın eksiği olan ve bölgenin ihtiyacı olan, yerelden Genele taşıma düşüncesiyle, var gücümüzle mücadele veriyoruz ve Van için mücadele vermeye devam edeceğiz. Bu hastane sadece Van'ın değil, bölgenin ihtiyacını karşılayacak. Alkol ve madde bağımlısı gençlerin düştüğü bu buhrandan kurtulması için ailelerin umudu gençlerimizin tedavi edilebilmesi için böyle bir yatırım zaruriydi. Büyüklerimizde buna kulak verdiler ve 30 yataklı inşaatı devam etmekte olan ve 7 de temelini atacağımız ÇAMATEM hastanesi de en kısa sürede neticelendirilecek. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Diye konuştu.

Kaynak. Van postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: