2 Nisan Polisevi bombacısı adliyede

Van’da 17 Ağustos 2016 günü 2 Nisan Polis Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenleyen M.O. isimli PKK’lı terörist ile 18 Nisan 2016 günün bir polis memurunun şehit edilme olayına karıştığı tespit edilen F.S. isimli adliyeye çık

Van Haberleri 7.09.2016 12:05:52 0
2 Nisan Polisevi bombacısı adliyede
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.09.2016 12:05

Van’da 17 Ağustos 2016 günü 2 Nisan Polis Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenleyen M.O. isimli PKK’lı terörist ile 18 Nisan 2016 günün bir polis memurunun şehit edilme olayına karıştığı tespit edilen F.S. isimli adliyeye çıkarıldı adliyeye çıkarıldı.

Van merkez İpekyolu ilçesi sınırları içerisinde bulunan 2 Nisan Polis Merkezi ve polis evine 17 Ağustos Günü bombalı araçla saldırı düzenleyen ve 2’si polis olmak üzere 4 kişinin şehit olduğu, 14 polis 57 sivil vatandaş olmak üzere toplam 71 kişinin yaralandığı olayı gerçekleştiren M.O. isimli PKK’lı terörist aynı saat yaralı olarak yakalanmıştı. M.O.’nun sorgunun ardından ise birçok yere düzenlenen operasyonda 27 kişi gözaltına alınmış, bunların sorgusunda ise Edremit ilçesinde bir eve düzenlenen başka bir operasyonda 2 Nisan Polis Merkezi’nde patlatılan bombalı aracı kırsal alandan alan ve il merkezine getirdiği tespit edilen ve daha önce de Cizre operasyonları esnasında birçok tuzaklı bombala olaylarında parmak izi bulunan terörist ile Suriyeli olduğu değerlendirilen kadın terörist etkisiz hale getirilmişti.

"2 Nisan Polisevi bombacısı ile bir polis memurun şehit edilmesi olayına karışan teröristler adliyeye çıkarıldı"
Devam eden operasyonlar kapsamında 18 Nisan 2016 günün bir polis memurunun şehit edilme olayına karıştığı tespit edilen F.S. isimli terörist ile evinde çok sayıda silah ve mühimmat bulunduran M.A., isimli şahıs da göz altına alınarak Van Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü. 4 kişinin şehit olmasına ve 71 kişinin yaralanmasına neden olan M.O. isimli PKK’lı terörist, 18 Nisan 2016 günün bir polis memurunun şehit edilme olayına karıştığı tespit edilen F.S. isimli terörist ile evinde çok sayıda silah ve mühimmat bulunduran M.A., isimli şahıslar bugün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldılar.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ