VASKİ arızaları kısa sürede çözüyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, VASKİ’de kurulu bir sistemin olduğunu ve arızaların kısa sürede çözüldüğünü söyledi.

Van Büyükşehir 24.06.2020 23:15:30 0
VASKİ arızaları kısa sürede çözüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Su arızalarıyla ilgili bilgi veren VASKİ Müdürü Ülker Cem Kaplan, VASKİ olarak Van’da arızaları en kısa sürede onardıklarını belirtti.

Su arızalarıyla ilgili önemli bir çalışmaya imza atacaklarını belirten Kaplan, “Güncellenmiş dijital abone verilerimizi analog sisteme giremiyoruz. Dolayısıyla dijital sisteme dönüşüyor. Verilerimiz ulusal veri tabanına göre güncellenmiş olacak. Ulusal veri tabanında her sokağan, caddenin, binanın kodu ve dairenin numarası var. Bu yakın dönemde yapacağımız bir çalışma” dedi.

“ARIZALARI KISA SÜREDE ÇÖZÜYORUZ”
Daha iyi bir hizmet için denetleme sistemi ile mağduriyetlerin hemen çözüme kavuşacağını söyleyen Kaplan, “Benden önceki Genel Müdürümüz Ali Bey döneminde kurulmuş güzel bir sistem var. Biz bu sistemi günümüz teknolojik gelişmeleri ile de entegre ederek çok güzel bir hale getirdik. 185’i arayıp 'evimin önündeki kanalizasyon kapağı kaybolmuş' dediğinizde sizin cep telefonunuz abone numaranız her şeyiniz sisteme yükleniyor ve 185, aradığımız numara bilgisayar sistemi üzerinden bir arıza olarak kaydediliyor. Daha sonrasında o arızanın hangi birime düşeceğini 185 belirliyor ve en kısa sürede bu arıza onarılmış oluyor” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem