Van Büyükşehir'den yol asfaltlama çalışması

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERCİŞ İLÇESİNE BAĞLI YAKLAŞIK 2 KİLOMETRELİK OYALI MAHALLE YOLUNU TARİHİNDE İLK KEZ SICAK ASFALTA KAVUŞTURDU.

Van Büyükşehir 31.08.2020 17:03:43 0
Van Büyükşehir'den yol asfaltlama çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi, Erciş ilçesine bağlı yaklaşık 2 kilometrelik Oyalı Mahalle yolunu tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 2020 yılı hizmet takviminde yer alan Oyalı Mahalle yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Daha önce altyapı eksiklikleri giderilerek, sanat yapıları ve dolgu çalışması yapılan yolda ayrıca beton kanallar da yapılıyor. İlk kez sıcak asfalt serimi yapılan mahalle yolunda daha önce sathi kaplama yapılmış ancak mevsim şartları nedeniyle yıpranmıştı.

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine yapılan çalışmayla daha konforlu ve güvenli hale getirilen mahalle yolu 6 metre genişliğine kavuşturulurken, yaklaşık olarak 2 bin ton sıcak asfalt kullanılacak.

Öte yandan, 13 ilçede yol yapımını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi; Erciş, Tuşba, Gürpınar, Gevaş, Çaldıran ve Bahçesaray ilçelerindeki çok sayıda mahalle yolunda da çalışmalarını sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem