Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Osman Sevinç: Ülkemiz çok ciddi önlemler aldı

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Osman Sevinç korona virüsle mücadele kapsamında Türkiye’nin çok ciddi önlemler aldığını söyledi.

Van Büyükşehir 4.05.2020 18:17:41 0
Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Osman Sevinç: Ülkemiz çok ciddi önlemler aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) üyeleri, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ön safta yer alan zabıta ekiplerine moral ziyaretinde bulunarak çiçek takdim etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini sürdüren korona virüsü, yayılmaya devam ediyor. Bu kapsamda salgınla mücadelenin kahramanlarına bir destek de Vangölü Gazeteciler Cemiyetinden geldi. 

VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Baki Karaca, İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, Bişar Ulutaş, Cemal Aşan, Sedat Karatay'ın yanı sıra aralarında Ziya Türk, Hikmetullah Yetkin, Yavuz Görentaş, Kenan Gül, Adem Yılboğa, Yunus Tuğrul'un bulunduğu cemiyet üyelerinin de katılımıyla, korona virüs salgını nedeniyle yoğun çalışan zabıta ekiplerini ziyaret ederek çiçek verdi.

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE’DE ÜLKEMİZ ÇOK CİDDİ ÖNLEMLER ALDI
Ziyarette devletin almış olduğu tedbirlerle ilgili konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Osman Sevinç, “koronavirüs ile mücadele kapsamında ülkemiz çok ciddi önlemler aldı. Özellikle bu süreçte sağlık çalışanları, emniyet personeli, jandarmamız ve halkı doğru bilinçlendiren gazetecilerimizin emekleri unutulmaz. Ben zabıta teşkilatım adına Van basınını çok önemsiyorum, yaptıkları haberlerle ulusal basında farkındalık oluşturdular, kentimiz insanlarını bilinçlendirmek için güzel çalışmalar yaptılar. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere tüm gazetecilere teşekkür ediyorum. İnşallah bu günler geride kalacak ama sürekli dışarıda çalışan, kamu görevlisi, sağlık çalışanlarımız, polis ekipleri, jandarma ve fedakarlık gösteren diğer kurumlarımız asla unutulmayacak. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem