Van Büyükşehir Belediyesi ve Elite World Otel Cumhuriyet Bayramında çocukları sevindirdi

Van Büyükşehir Belediyesi ve Elite World Van Otel, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıldönümünde, “Gönül Köprüsü” projesi kapsamında 7-10 yaş arası çocuklara bisiklet hediye etti.

Van Büyükşehir 29.10.2021 18:17:37 0
Van Büyükşehir Belediyesi ve Elite World Otel Cumhuriyet Bayramında çocukları sevindirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.10.2021 18:17

Van Büyükşehir Belediyesi ve Elite World Van Otel, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıldönümünde, “Gönül Köprüsü” projesi kapsamında 7-10 yaş arası çocuklara bisiklet hediye etti.

Elite World Van Hotelde düzenlenen etkinliğe Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek, çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Büyükşehir Belediyesi ve Elite World Van Otelinin çok güzel bir projeye imza attığını belirten Vali Bilmez, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümünde bu güzel projeyle bizi bir araya getiren hayırseverlerimize ve projeye öncülük eden annelere, babalara teşekkür ediyorum. Her şey çocuklar içindir. Bu ülkenin geleceği çocuklardır. Bugün bizim bulunduğumuz yerlerde yarın çocuklar yer alacak. Birlikte yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti inşallah daha güçlü, daha diri, daha birlik içinde bir ülke olacak. Biz bizden öncekilerden devraldığımız bayrağı, çocuklarımıza devredeceğiz. Onun için sizlerin kendisiyle, ailesiyle, memleketiyle, milletiyle, devletiyle barışık olması lazım. Dünyaya umutla bakan kendine güvenen insanlar olmanızı istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir ve bu devleti oluşturan millet de güçlü bir millettir. Doğulusuyla, batılısıyla değişik etnik kökenlere mensup olabilir. İşte bu ülkede yaşayan herkese biz Türk milleti diyoruz ve inanıyoruz ki bu bayrağın altında yaşayan herkesin çevremizde gıpta edilecek kişiler olacağını biliyoruz. Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu cumhuriyeti bizim gençlere emanet etmiştir. Cumhuriyeti çağdaş uygarlık düzeyine çocuklarımız taşıyacak. Bugün çocuksunuz, yarın büyüyüp serpileceksiniz. Biz çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Biz sizinle gurur duyuyoruz. En kötü gününüz bunun gibi olsun. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek ise Gönül Köprüsü projesini düzenli bir şekilde düzenleyerek kentteki tüm çocuklara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Biçek, “Programımıza katkı sağlayan siz değerli gönül dostları ile çocuklarımız arasında kuracağımız Gönül Köprüsüyle o minik yüreklere dokunmak istedik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı; her koşulda desteklemek, moral ve motivasyonlarını artırarak onları kazanabilmek öncelikli görevimizdir. Çünkü bir çocuğu kazanmak, yarınlarımızı kazanmaktır. Konumuzun yarınlarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımız olması sebebiyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıldönümün’de programımızı gerçekleştirmenin anlamlı olacağını düşündük. Düzenlemiş olduğumuz Gönül Köprüsü projemize ev sahipliği yapıp destek veren Elit World Van Otel’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy da, “Cumhuriyetimizin ilanı ulusumuz için çok önemli bir dönüm noktasıydı. Biz de bu özel günde cumhuriyetimizin ve ülkemizin geleceği çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Bu nedenle onların yüzünü güldürmek için Valiliğimiz, Büyükşehir belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte bu özel etkinliği düzenledik. Biz de otel olarak bu özel organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Gerçekleştirilen etkinliğin ardından 7-10 yaş arası çocuklara bisikletleri verilirken çocukların gözlerindeki ışıltı, büyüklerin mutlu olmasına neden oldu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ