Vali Bilmez'in talimatıyla Van Büyükşehir otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in talimatıyla Van'da sağlık çalışanları toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanacak.

Van Büyükşehir 26.03.2020 10:48:23 0
Vali Bilmez'in talimatıyla Van Büyükşehir otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatıyla özel sektörde ve kamuda çalışan sağlık personellerine yönelik önemli bir adım attı. Alınan kararlar kentteki kamu ve özel sektörde çalışan sağlık çalışanlarına yönelik toplu taşımanın ücretsiz olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımla duyurdu.

Twitter sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme paylaşımında bulunan Van Büyükşehir Belediyesi, "Kentimizde Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanları, Personel Kimlik Kartlarını Göstererek Büyükşehir Belediyemize Ait Mor Otobüslerimizden Ücretsiz Olarak Faydalanabilirler. " ifadelerine yer verdi. 

KARAR RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları, belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek. Sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından ve kamu ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, kamu ve özel sektördeki tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan sağlık personeli, ilgili belediye tarafından karar verilmesi şartıyla belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden 31 Mayıs 2020'ye kadar ücretsiz faydanılacağı duyurulmuştu.
Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem