HDP’li Pervin Buldan ve Sezai Temelli, Bedia Özgökçe Ertan’ı yalanladı

28 Nisan 2019 Pazar günü Van Büyükşehir Belediyesi’nin borçları üzerinden şov yapmak üzere Van’a gelen HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan, yaptıkları açıklama ile Bedia Özgökçe Ertan’ı yalanladı. 

Van Büyükşehir 30.04.2019 12:07:00 0
HDP’li Pervin Buldan ve Sezai Temelli, Bedia Özgökçe Ertan’ı yalanladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.11.2023 23:05

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

28 Nisan 2019 Pazar günü Van Büyükşehir Belediyesi’nin borçları üzerinden şov yapmak üzere Van’a gelen HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan, yaptıkları açıklama ile Bedia Özgökçe Ertan’ı yalanladı. 

BEDİA ÖZÖKÇE ERTAN 1 MİLYAR 500 MİLYON LİRA BORÇ VAR DEMİŞTİ
Van Büyükşehir Belediyesi ilk meclis toplantısını 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirdi. Meclis toplantısında Van Büyükşehir Belediyesi’nin borçları ile ilgili açıklama yapan HDP’li Başkan Bedia Özgökçe Ertan, “Kayyum döneminde kaynakların hoyratça kullanılıp yüklüce borç bırakılmış olmasıdır. Belirteyim ki; büyükşehir belediyesinin mevcut borç durumu 1 buçuk milyar TL’nin üzerindedir” diyerek borç miktarını açıklamıştı. 

SEZAİ TEMELLİ VE PERVİN BULDAN “1 MİLYAN 108 MİLYON LİRA BORÇ VAR DEDİ”
HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli’nin de katıldığı, 28 Nisan 2019 Pazar günü Van Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan açıklama sırasında, 1 milyar 108 milyon 556 bin 98 TL tutarında olduğu iddia edilen borcun kalem kalem yazıldığı pankart açıldı. 

HALKI KANDIMAK İSTEYEN HDP’Lİ SİYASETÇİLER BİR BİRİNİ REZİL ETTİ
5 gün ara ile Van Büyükşehir Belediyesi’nin borcu olduğu iddia edilen ve arasında 400 milyon liradan fazla farkın olduğu abartılı ve çelişkili rakamlar açıklayan HDP’li Başkan Bedia Özgökçe Ertan ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli halkı kandırmaya çalışırken, bir birlerini yalanlayıp rezil etti. 

HDP’Lİ BEDİA ÖZGÖKÇE Mİ, YOKSA SEZAİ TEMELLİ VE PERVİN BULDAN MI YALAN SÖYLÜYOR?
Belediye Meclis toplantısında apar topar borç açıklaması yapan Bedia Özgökçe Ertan’ın ardından, adeta yapılan açıklamayı yalanlar gibi apar topar bir borç açıklaması da HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli’den geldi. 

Van Büyükşehir Belediyesi’nin tüm bilgileri ellerinde olan HDP’li Bedia Özgökçe Ertan ile Sezai Temelli ve Pervin Buldan 5 gün ara ile apar topar yaptıkları çelişkili borç açıklamasında 400 milyon liradan fazla rakam oynaması oldu.

400 milyon liralık fazla ve sahte beyanın olduğu borç açıklamasında kim yalan söyledi? 

Van Büyükşehir’in HDP’li Başkanı Bedia Özgökçe Ertan mı, yoksa HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ile Pervin Buldan mı yalan söyledi?

HALK HDP’NİN YALANLARINA İNANMIYOR
Yaptıkları çelişkili açıklamalar ile bir birini yalanlayan HDP’li yöneticilere inanmadığını söyleyen Vanlılar, “Kendilerinin dahi inanmadığı, bir birini yalanlayan rakamlar açıklayan HDP’li siyasetçiler, ya hesap bilmiyor, ya da bizi saf sanıyorlar. Bizi kandırabileceklerini düşünenler sadece kendilerini kandırıyor. Bizi kandırarak kendi kirli emelleri için kullanmak isteyen HDP’li siyasetçiler, adeta birer yalan makinesine dönmüş durumda” dedi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ KİM YÖNETECEK?

HDP’den ve Bedia Özgökçe Ertan’dan cevap bekleyen sorular; 

Van Büyükşehir Belediyesi’ni Bedia Özgökçe Ertan yönetmiyor mu? 

Yaptığı borç açıklamasından bir hafta sonra, HDP Eş Genel Başkanları tarafından 400 milyon liradan fazla fark ile açığa düşürülen Bedia Özgökçe Ertan, Van Büyükşehir Belediyesi’nin başkanı değil mi?

Bedia Özgökçe Ertan’a HDP yanlış rakamlarla açıklama yaptırıp, 5 gün sonra da 400 milyon lira daha düşük borç rakamı açıklayarak yalancı durumuna düşürüp itibarsızlaştırmak mı istedi? 

Bedia Özgökçe Ertan Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı mı, Yoksa HDP’nin kuklası ve oyuncağı mı? 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem