Haberimiz ses getirdi: Van Büyükşehir Sağlık Sokağı çift yön yapıyor

“Van’da yeni yapılan Sağlık Sokak, otopark sokağı gibi” başlığıyla gündeme getirdiğimiz sağlık sokağı, haberimiz üzerine park sorununu engellemek üzere çift yön oluyor.

Van Büyükşehir 10.11.2020 11:22:09 0
Haberimiz ses getirdi: Van Büyükşehir Sağlık Sokağı çift yön yapıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Beşyol trafiğini rahatlatması beklenen Sağlık Sokak’ta uygulanan tek yön trafik caddenin trafiğini rahatlatmaktan çok otopark olarak kullanılmasına neden oluyordu. Van Postası Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz Sağlık Sokağı, haberimiz üzerine yetkililer tarafından çift yön yapılıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi’nin Van’da trafik yükünü hafifletmek için alternatif yol olarak geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı Sağlık Sokak’ta duyarsız sürücülerin araçlarını gelişi güzel park etmeleri yüzünden, cadde tam anlamıyla Beşyol trafiğini rahatlatmıyordu. Van Büyükşehir Belediyesi haberimiz üzerine hareket geçerek, Sağlık Sokağını çift yön yaptı.

Sağlık Sokağı’nda bundan sonra çift yön olarak kullanılabilecek. Sağlık Sokağı’nın çift yön yapılması ile özellikle akşam mesai saati bitiminden sonra kitlenen Beşyol trafiğinin rahatlaması bekleniyor.

Sağlık Sokağı’nda çalışma yürüten Van Büyükşehir Belediyesi uyarı levhaları yerleştirerek sokağı çift yön trafiğe açtı. Öte yandan sokağa gelişi güzel park eden araçlara ise cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem