Van Büyükşehir Belediyesinin muhtarlar toplantısı devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesinin muhtarlar toplantısı devam ediyor

Van Büyükşehir 30.04.2025 18:29:00 0
Van Büyükşehir Belediyesinin muhtarlar toplantısı devam ediyor
Tarih: 30.04.2025 18:29 Güncelleme: 30.04.2025 18:42

Van Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarları toplantısını Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Van Büyükşehir Belediyesinin mahallelerin sorunlarının çözümü için yerinde başlattığı muhtar toplantılarının bugünkü ayağı Gürpınar ve Gevaş ilçeleri oldu. İlk olarak Gürpınar ilçesi Borsa İstanbul Kız Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen mahalle muhtarları toplantısına Genel Sekreter Ulaş Akhan’ın yanı sıra AK Parti Van İl Başkanı Abdulahat Arvas, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Faruk Şamiloğlu, VASKİ Genel Müdürü Emre Eşme, Karayolları, Devlet Su İşleri (DSİ),İl Tarım Müdürlüğü ve VEDAŞ gibi kurumların temsilcileri, Van Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ’nin ilgili daire başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Ulaş Akhan, kent genelinde yıl içinde kapsamlı bir çalışma içinde olacaklarını söyledi. Sorunların tespiti ve çözümü için mahalle toplantıları yaptıklarını ifade eden Genel Sekreter Ulaş Akhan, mahallelerin sorunlarının çözümü için gayretle çalışacaklarını belirtti.

Daha sonra konuşan AK Parti Van İl Başkanı Abdulahat Arvas da, mahallelerdeki sorunların çözümü için Van Büyükşehir Belediyesinin başlattığı muhtarlar toplantısının kıymetli ve önemli olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından tek tek söz alan Gürpınar mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini dile getirerek, ilgili daire başkanları ve kurum müdürlerinden çözüm noktasından bilgi aldı.
Bir süre daha devam eden toplantı karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Daha sonra Gevaş ilçesine geçen Genel Sekreter Ulaş Akhan ve beraberindekiler, Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Toplantının amacı ve önemi hakkında kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Ulaş Akhan, ilçedeki sorunların ve eksik kalan hizmetlerin el birliğiyle çözüme kavuşturulması için gayret edeceklerini ifade etti.

Konuşmanın ardından sırayla söz alan muhtarlar sorun ve taleplerini iletti. Bir süre devam eden toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ