Van Atatürk Anadolu Lisesi Türkiye birincisi oldu

Van Atatürk Anadolu Lisesi Türkiye birincisi oldu

Van Haberleri 6.06.2024 14:26:00 0
Van Atatürk Anadolu Lisesi Türkiye birincisi oldu
Tarih: 06.06.2024 14:26 Güncelleme: 06.06.2024 20:17

Van Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Muğla’da düzenlenen ‘Okul Sporları Triatlon Türkiye Şampiyonası’ yarışmalarında birinci gelerek büyük bir başarıya imza attı.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Triatlon Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 19 ilden 300’ün üzerinde sporcunun katıldığı yarışmada, Van Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye birincisi oldu. Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarında dereceye giren sporcular ve takımlara ödülleri verildi.
Yarışmada Türkiye birincisi olan öğrencilerini tebrik eden Van Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kancura, kendilerine başarılar diledi.
Van Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Işık, zor branşta birinci gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Sporcularımız hem olimpik yüzme havuzunda hem açık suda hem de dışarıda bisiklet sürerek antrenmanlarını yapıyor. Bu yıl meyvesini almaya başladık. Bisiklet, koşu ve yüzme etabında Türkiye birincisi olduk. 180 sporcu arasında 4 sporcumuz da Türkiye birincisi oldu. Her sporcunun bitireceği bir branş değil. Çoğu sporcu yüzmeyi bitiriyor ama bisikleti ya da koşu etabını bitirmeden diskalifiye ediliyor. Mutluyuz” dedi.
Öğrenciler ise kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye birincisi olduklarını vurgulayarak, imkanların arttırılması ile birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarını söylediler.


Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem