Tarih: 30.08.2024 10:35

Vali Balcı'nın Gururlu Mesajı: 30 Ağustos Zafer Coşkusu Kalbimizde!

Facebook Twitter Linked-in

Van Valisi Ozan Balcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, tarihin bu dönüm noktasının önemine dikkat çekti ve bu özel günün anlam ve önemini vurguladı.

VALİ BALCI'DAN ANLAMLI MESAJ

Vali Balcı mesajında, aziz milletin fedakârlıklarla kazandığı bağımsızlık mücadelesinin zafere ulaşmasının yıl dönümü olan 30 Ağustos tarihinin, Türk milletinin şanlı tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Büyük Taarruz'un kazanılmasıyla birlikte, milletin tüm kesimlerinin bağımsızlığını korumak için sahip çıktığını ve kazanılan zaferi tarihe altın harflerle yazdırdığını belirtti.

ŞEHİTLERE VE GAZİLERE MİNNET VE ŞÜKRAN

Vali Balcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyor olmanın yanı sıra, bu vatan için canını veren tüm şehitlere minnet duyduklarını ve onları rahmetle ve şükranla anıyor olduklarını dile getirdi.

ECDADIN MİRASINA SAHİP ÇIKMA VAADİ

Ayrıca Balcı, şanlı ecdadın mirasını devralarak Türkiye Cumhuriyeti'ni ileri seviyelere taşımak ve millete daha iyi imkânlar sunmak için yoğun çaba göstermeye devam edeceklerini vurguladı. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını ve geçmişten bugüne tüm şehitleri rahmetle anarken, gazileri de şükranla andığını ifade etti.

VANLILARA VE TÜM VATANDAŞLARA SELAM

Vali Ozan Balcı'nın mesajı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve aziz milletin Zafer Bayramı'nı kalbi duygularla kutladığı yönünde idi ve kadirşinas Vanlı hemşehrilerini ve bütün vatandaşları saygı ve sevgiyle selamladığı sözlerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —