Vali Balcı'dan Kahramanlara Şükran Yemeği: Gaziler ve Aileleri Onuruna Özel Gece

Gaziler Günü'nde Vali Dr. Ozan Balcı'dan anlamlı buluşma.

Van Haberleri 19.09.2024 17:53:00 0
Vali Balcı
Tarih: 19.09.2024 17:57

VAN'DA GAZİLERE ÖZEL YEMEK PROGRAMI

Van'da, Gaziler Günü kutlamaları kapsamında Vali Ozan Balcı'nın ev sahipliğinde düzenlenen özel bir etkinlikle gaziler ve ailelerini buluşturdu. Edremit Uygulama Otelinde gerçekleşen yemek programında, gaziler, onur konuğu olarak ağırlanırken, bu anlamlı günde bir arada olmanın mutluluğu yaşandı.

 

VALİ BALCI'NIN GAZİLER GÜNÜ KONUŞMASI

Vali Balcı, yemek sırasında yaptığı konuşmada Gaziler Günü'nü kutlarken, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ve Mareşallik unvanının verildiği tarihin anlam ve önemine değindi. Balcı, "Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin istiklal ve istikbali için mücadele eden kahramanlarımızın gününü kutlamak bizim için onurdur" dedi ve gazilere minnettarlığını ifade ederek, şehit ve gazilere olan desteklerini yineledi.

GAZİLERLE İLİŞKİMİZ DEVAM EDİYOR

Programın sonunda Van Valisi Balcı, gazilerin taleplerini dinleme fırsatı buldu ve katılımcılara yakından ilgi gösterdi. Gaziler ve aileleri, Vali Balcı tarafından verilen kitap ve oyuncak hediyeleri mutlulukla kabul etti. Bu jest, devletin gazilere ve ailelerine olan yakın ilgisini ve desteğini simgelerken, Gaziler Günü'nün amacına uygun olarak, kahraman gazilere olan şükranın bir göstergesi oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi