Vali Balcı, Terfi Eden Komutanlara Veda Yemeği Düzenledi

Van Valisi Dr. Ozan Balcı'dan komutanlar onuruna veda yemeği.

Van Haberleri 20.08.2024 11:42:00 0
Vali Balcı, Terfi Eden Komutanlara Veda Yemeği Düzenledi
Tarih: 20.08.2024 11:45

VAN'DA YEMEK VERİLDİ: YÜKSEK RÜTBELİ ASKERLERE TEŞEKKÜR

Van Valisi Ozan Balcı, il sınırları dışına atanacak yüksek rütbeli askeri personel adına bir veda yemeği düzenledi. Balcı, Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına terfi ederek Van'dan ayrılacak olan Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Aykut Tanrıverdi ve 1. Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Başkanlığına atanan 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Kolcu için hazırlanan bu özel yemeği şereflendirdi.

YÜKSEK RÜTBELİ KONUKLAR KATILDI

Vali Balcı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte birlikte görev yaptıkları Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Vali Yardımcıları, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, ilçe kaymakamları ve Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan gibi üst düzey yetkililer yer aldı.

VALİ BALCI'DAN HİZMETLERE TEŞEKKÜR

Özel etkinlikte bir konuşma yapan Vali Ozan Balcı, Van'ın gelişimine katkı sağlamış olan Korgeneral Aykut Tanrıverdi ve Tuğgeneral Yüksel Kolcu'ya hizmetlerinden ötürü minnettarlık ifadeleriyle teşekkür etti. Balcı ayrıca, her iki komutana yeni görev yerleri için başarı dileklerini iletti ve bu anlamlı akşamın dostluk içerisinde geçmesini temenni etti. Bu yemek, görev alanındaki değişikliklerin hem bir veda hem de bir takdir anlamına geliyordu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi