Vali Polat, şampiyonu makamında ağırladı

Vali Polat, şampiyonu makamında ağırladı

Eğitim 30.04.2025 17:38:52 0
Vali Polat, şampiyonu makamında ağırladı
Tarih: 30.04.2025 17:38
Ankara’da 4 Mayıs’ta düzenlenecek olan Oyuncu Beyinler Turnuvası Türkiye Finallerine Kars’ı temsilen katılacak olan Çınar Berat Yağcı ve ailesini Vali Ziya Polat makamında ağırladı.
Vali Ziya Polat, "Tüm Akıl ve Zeka Oyunları 5. Oyuncu Beyinler Türkiye Turnuvasının Kars’ta düzenlenen bölge finalinde 1’inci olan Merkez Yolaçan Köyü Cumhuriyet Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencisi Çınar Berat Yağcı ve ailesi ile Okul Müdürü Tarkan Boy ve Danışman Öğretmen Samet Yılmaz’ı makamında kabul etti.
Ziyarette; Vali Polat, kazandığı başarıdan dolayı Yağcı’yı tebrik ederek, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.
Bir süre Yağcı ailesiyle sohbet eden Polat, Yağcı’ya başarılar diledi.
Öte yandan Ankara’da 4 Mayıs 2025 Pazar günü yapılacak olan Oyuncu Beyinler Turnuvası Türkiye Finallerine Kars’tan katılacak ilk ve tek öğrenci Çınar Berat Yağcı olacak.
Ayrıca Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası bir sonraki ayağının 23-25 Mayıs 2025 tarihlerinde Kars’ta yapılacağı öğrenildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem