Vali Orhan Tavlı Menteşe’de Depremzedelerle bir araya geldi

Vali Orhan Tavlı Menteşe’de Depremzedelerle bir araya geldi

Genel 23.02.2023 12:35:34 0
Vali Orhan Tavlı Menteşe’de Depremzedelerle bir araya geldi
Tarih: 23.02.2023 12:35 Güncelleme: 23.02.2023 12:35
Muğla Valisi Orhan Tavlı depremden etkilenen illerden tahliye edilerek Menteşe ilçesi Turgutreis öğrenci yurdunda misafir edilen vatandaşlarla bir araya geldi.

Sözlerine ’asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifa, tüm yakınları ve milletimize sabır ve baş sağlığı dileyerek başlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı, "Aziz milletimizin yüce gönlüyle, dayanışma ruhuyla, devletimizin tüm imkanlarıyla yaralarımızı saracağız ve bu zorlu günleri geride bırakacağız. Bu zorlu süreçte süratle ihtiyaçları gidermeye, yaraları sarmaya çalışacağız. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarla vurguladığı gibi gün birlik günü, gün beraberlik günü ve gün bir birimizin elinden tutma ve beraberce doğrulma günü. Rabbim, dirlik ve düzenimize, devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Depremden etkilenen bölgeden tahliye edilerek 5 bin 200’ü Menteşe’de olmak üzere toplamda yaklaşık 39 bin vatandaşın Muğla ilinde misafir edildiğini belirten Vali Tavlı, "Devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğunu ve Turgut Reis Yurdunda 7 gün 24 saat Sağlık hizmeti verildiği belirtilirken bunun yanında psiko sosyal destek ile iş ve meslek danışmanlığının ve sosyal marketin vatandaşımızın hizmetinde. Sıcak ve samimi bir ortamda siz vatandaşların halini hatırını sormak için geldi sizlerin taleplerini dinlemek, siz değerli vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamak için buradayız" diye konuştu.

Turgutreis Öğrenci Yurdu salonunda yapılan görüşmeye Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Turgut Reis Öğrenci Yurdu’nda misafir edilen depremzede vatandaşlar katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ