Vali Çiftçi: “Kahramanlık ve ihanet aynı anda yaşandı”

Vali Çiftçi: “Kahramanlık ve ihanet aynı anda yaşandı”

Genel 16.07.2024 09:48:07 0
Vali Çiftçi: “Kahramanlık ve ihanet aynı anda yaşandı”
Tarih: 16.07.2024 09:48
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda konuşan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 Temmuz’un kahramanlığın ve ihanetin aynı anda yaşandığı gece olduğuna dikkat çekti.
50 yıllık sinsi planın deşifre olduğu gecenin adının 15 Temmuz olduğunu ifade eden Valimiz Sayın Çiftçi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz’un sekizinci yılını hep beraber idrak ediyoruz. Bu vesileyle Allah’ın devletimize, milletimize böyle acı günler, geceler yaşatmaması niyazımı tekrarlamak istiyorum.”
Konuşmasının devamında 15 Temmuz’un milletimiz açısından ne ifade ettiğini açıklayan Valimiz Sayın Çiftçi, “15 Temmuz; ihanet ve kahramanlığın aynı anda yaşandığı gecenin adıdır. 15 Temmuz; tam 50 yıl boyunca sinsice kuşattığı, sızdığı devleti fiilen ele geçirmek isteyen hain terör örgütünün tüm planlarının deşifre olduğu ve milletin çelikten göğsüne çarparak paramparça olduğu gecenin adıdır. Yine15 Temmuz; ülkemizin asla işgal edilemeyeceğini ve tüm dostun düşmanın bir kez daha anladığı gecenin adıdır. 15 Temmuz; “Bize Allah yeter.” diyen bir milletin; tüm devletlerin sinsi planlarını ve emellerini çöpe attığı gecenin adıdır. O gün 250 şehidimiz, yüzlerce gazimiz unutulmaz bir destan yazdı. Önceki darbelerin aksine milletimiz hem iradesine hem istikbaline hem de istiklâline sahip çıkmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara, sokaklara akın eden milletimiz; menfur girişime dur, dedi.” ifadelerini kullandı

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem