Vali Çelik, su sorunu çözümü için 3 bin 500 rakımda

Vali Çelik, su sorunu çözümü için 3 bin 500 rakımda

Genel 8.10.2023 11:08:19 0
Vali Çelik, su sorunu çözümü için 3 bin 500 rakımda
Tarih: 08.10.2023 11:08 Güncelleme: 08.10.2023 11:08
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, içme suyu sorununun çözüm yollarını araştırmak için 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylası’nda incelemelerde bulundu.
Vali Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek ve Ayhan Tunç, DSİ Bölge Müdürü Ayhan Şahna ile birlikte, Hakkari’nin içme suyu sorununun çözüm yollarını araştırmak için Berçelan ve Golan su kaynakları hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Berçelan Yaylası’nın su kaynaklarını inceleyerek, bölgenin su teminine yönelik potansiyelini değerlendiren Vali Çelik, Berçelan ve Golan, Davzıl Geyik ve Nergis su kaynaklarını yerinde tespit etti.
Vali Çelik, maslak ve kaptajların yenilenip, su kaynaklarının arttırılması yönünde yapılacak çalışmalar için yetkililere gerekli talimatları iletti. Vali Çelik, yanına gelen Konak köyü Muhtarı Necmettin Atan ve beraberindeki vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem