Vali Çelik: "Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır"

Vali Çelik: "Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır"

Genel 5.02.2025 11:47:46 0
Vali Çelik:
Tarih: 05.02.2025 11:47 Güncelleme: 05.02.2025 11:47
Hakkari Valisi Ali Çelik, Taşbaşı köyü ile İde mezrasında vatandaşlarla bir araya gelerek, "Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır" dedi.
Ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından samimiyetle karşılanan Vali Çelik; köy ve mezra sakinleri ile çeşitli konularda hasbihalde bulundu. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Çelik, köy ve mezralardaki yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, "Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Sizlerin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek en hızlı şekilde çözüm üretmeye gayret ediyoruz" dedi.
Bölge halkı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, taleplerini doğrudan iletme fırsatı buldukları için teşekkür ettiler.
Vali Çelik, ziyaretleri sonrasında ilgili kurum yetkililerine gerekli çalışmaların yapılması yönünde talimatlarını verdi.
Vali Ali Çelik; Taşbaşı köyü ile İde mezrası arasındaki genişletilen 8 kilometrelik yolda bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlaması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.
İnceleme sırasında bölge halkıyla da bir araya gelen Vali Çelik, yapılan çalışmaların bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirdiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız, kırsal bölgelerde de güvenli yollar oluşturmaktır" diye konuştu.
Bölge halkı, tamamlanan yol çalışmaları sayesinde ulaşımın daha rahat ve güvenli hale geldiğini belirterek, emeği geçenlere şükranlarını ifade ettiler.
Vali Ali Çelik’e Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu da eşlik etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ