Vali Çelik, 3400 rakımda vatandaşlarla buluştu

Vali Çelik, 3400 rakımda vatandaşlarla buluştu

Genel 26.05.2025 09:23:14 0
Vali Çelik, 3400 rakımda vatandaşlarla buluştu
Tarih: 26.05.2025 09:23 Güncelleme: 26.05.2025 09:23
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyetle birlikte Bağışlı bölgesinde bulunan Mencel Gölü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
"Kadim Şehir Hakkari" çalıştayı kapsamında kente gelenlerin de katıldığı etkinlik, kültürle doğayı birleştiren unutulmaz bir buluşmaya sahne oldu. 3400 rakımda gerçekleşen programda, hem Hakkari’nin köklü kültürel değerleri yaşatıldı hem de bölgenin etkileyici doğası katılımcılara benzersiz bir deneyim sundu. Etkinliğe katılanlar, Cilo-Sat Dağları’nın eteklerinde, kar sularının oluşturduğu göllerin büyüleyici manzarasında unutulmaz anlar yaşadı.
Etkinlikte konuşan Vali Ali Çelik, "Bugün burada kadim kültürümüzü, misafirperverliğimizi ve birlik duygumuzu paylaşıyoruz. Burası Mencel Gölü. Karşımızda Cilo-Sat Dağları yükseliyor. Birçok zirvesiyle birlikte Hakkari, büyük dağ kütlelerine ev sahipliği yapıyor. Bu yüzden biz Hakkari’ye ‘Dağların ve huzurun şehri’ diyoruz" dedi.
Vali Çelik, Hakkari’nin artık huzurun, sevginin ve kardeşliğin şehri haline geldiğine vurgu yaparak, "Bu güzel coğrafyada el ele, omuz omuza bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hakkari’nin güzelliklerini tüm Türkiye’ye tanıtmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Vali Çelik, kendilerini samimi bir şekilde karşılayan Bağışlı halkına teşekkür ederken, bu tür etkinliklerin ilin tanıtımı ve turizm potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Çalıştay kapsamında kente gelen misafirlerin Hakkari’nin kültürel zenginliğini yerinde görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, bu buluşmaların Hakkari’nin geleceğine yönelik önemli adımlar olduğunu vurguladı.
Etkinlik kapsamında gölde rafting botlarıyla düzenlenen geziler ve geleneksel okçuluk gösterileri katılımcıların büyük beğenisini topladı. Samimi bir atmosferde geçen program, vatandaşların yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle sona erdi.
Hakkari’nin doğal ve kültürel zenginlikleri bir kez daha gözler önüne serilirken, katılımcılar bu eşsiz deneyimin bir parçası olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ