Vali Aydoğdu: “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum”

Vali Aydoğdu: “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum”

Genel 8.04.2024 12:14:11 0
Vali Aydoğdu: “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum”
Tarih: 08.04.2024 12:14 Güncelleme: 08.04.2024 12:14
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Vali Aydoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için cennet vatanımızın dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm Polis Teşkilatımızın, Polis Haftasını tebrik ediyor ve Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 179. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.
Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin köşe taşlarından biri olarak kurulduğu günden bu yana devletimizin bekası, halkımızın can ve mal güvenliği için kararlılıkla ve özveriyle hizmet vermektedir. Teşkilatımızın kahraman mensupları, gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden huzur ve güven ortamını tesis etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme görevini büyük bir titizlikle yerine getirmektedir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını sağlama misyonuyla görev yapan kahraman polislerimiz; adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde, vatandaşlarımızın da desteğini alarak bu kutsal görevi yerine getirirken, insan hak ve özgürlüklerine saygı göstermeyi, hukukun üstünlüğünü korumayı da asla ihmal etmemektedir.
Her türlü zorluğa göğüs gererek, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamamızı sağlayan; terörle mücadele başta olmak üzere, örgütlü suçlar ile diğer suç ve suçlulara karşı verilen mücadelede gösterdikleri üstün başarılarından ötürü tüm polislerimizi tebrik ediyor, kendileriyle gurur duyuyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşmüş olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarı ve aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam sürdürmelerini diliyorum.
Teşkilatımızın daha nice yıllara güçlü ve başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum.”
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ