Vali Ali Çelik, Zap Suyu’nda gençlerle rafting yaptı

Vali Ali Çelik, Zap Suyu’nda gençlerle rafting yaptı

Van Spor 29.06.2024 10:05:01 0
Vali Ali Çelik, Zap Suyu’nda gençlerle rafting yaptı
Tarih: 29.06.2024 10:05 Güncelleme: 29.06.2024 10:05
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali’nde sporcularla birlikte Zap Suyu’nda rafting yaptı.
Vali Çelik, Dağ Bisikleti Yarışması sonrası düzenlenen ödül töreni ve rafting etkinliğine katıldı. Vali Ali Çelik; il ve ilçe protokolü ile birlikte Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali kapsamında Han Yaylası’nda gerçekleştirilen dağ bisikleti yarışmasının ödül törenine katıldı. Çınaraltı Mesire Alanında düzenlenen ödül töreninde kadınlar kategorisinde birincilik derecesi elde eden Sevim Gerçek’e ödülünü Vali Çelik takdim ederken, ikincilik ödülünü alan Azize Bekar’a ödülünü Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, üçüncülük ödülünü alan Ekin Ereke’ye ise ödülünü Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir takdim etti.
Erkekler kategorisinde ise birincilik derecesi elde eden Okan Aydoğan’a ödülünü AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya takdim ederken, ikincilik ödülünü alan Süleyman Sefa Temel’e ödülünü Jüri Başkanı Ömer Doğan, üçüncülük ödülünü alan Zana Öztunç’a da ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım takdim etti.
Ödül töreni sonrasında Vali Çelik, protokol üyeleri ve sporcuların katılımlarıyla gerçekleştirilen rafting etkinliğine katıldı. Gençlerle rafting yaptıktan sonra basın mensuplarıyla açıklamalarda bulunan Vali Çelik, “Biraz önce sporcularla birlikte rafting yaptık, inanılmaz keyifliydi. Buranın doğasının, ambiyansının Antalya’dan, Manavgat’tan hiçbir farkı yok. Herkesi Çukurca’ya davet ediyoruz. Öncelikle burada gerekli olan alt yapı ve tesis çalışmalarını tamamlamamız gerekiyor. Gerekli tesis ihtiyacını hızlı bir şekilde planlayıp, sonrasında ülkemizdeki herkesi, dünyadaki adrenalin duygusunun en yüksek olduğu Hakkari’ye bekliyoruz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ