Vali Aksoy ve Başkan Kaplan Koçarlı’da depremzedeler ile bir araya geldi

Vali Aksoy ve Başkan Kaplan Koçarlı’da depremzedeler ile bir araya geldi

Genel 19.02.2023 18:04:21 0
Vali Aksoy ve Başkan Kaplan Koçarlı’da depremzedeler ile bir araya geldi
Tarih: 19.02.2023 18:04 Güncelleme: 19.02.2023 18:04
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İncirliova Kaymakamı ve Koçarlı Kaymakam vekili Canan Hançer Baştürk ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan deprem bölgelerinden Koçarlı’ya gelen depremzede vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Koçarlı Belediye Otelinde ve öğretmenevinde kalan depremzede vatandaşlarla görüşen Vali Aksoy, Kaymakam Baştürk ve Belediye Başkanı Kaplan, geçmiş olsun dileklerini ilettikleri depremzedelerin ihtiyaçlarını dinledikten sonra çocuklarla da sohbet edip moral verdiler. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Devletimiz ve milletimiz her daim yanınızda. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız. Okul çağındaki çocuklarımız ise burada kaldıkları müddetçe eğitimden uzak bırakmayarak okullarda eğitimlerine devam ettireceğiz" dedi.

Vali Aksoy ayrıca, depremzede ailelerin gelmesiyle birlikte onlara kucak açan, her türlü desteği sağlayan ve moral veren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a ve Koçarlılılara teşekkür etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ise, devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu, el birliği ve gönül birliğiyle tek yürek olarak bu felaketin üstesinden gelineceğini ifade ederek, “Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy ile birlikte ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldik. İhtiyaçları ve talepleri ile ilgili daima yanlarında olduklarını belirttik. Biriz, birliğiz depremzedelerimiz için tek yüreğiz diyerek Koçarlımızda devlet millet el ele, tek yürek olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza her türlü yardımı ve desteği sağlamak için ilk günden beri çalışıyoruz. Desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ