Ünder Söyledi, Fenerbahçe'nin Yeni Kalecisi Lopez!

Fenerbahçe'nin formda ismi Cengiz Ünder, Avusturya kampındaki açıklamasında, yeni transfer bombası Pau López'i dillere doladı.

Spor 7.07.2024 09:17:00 0
Ünder Söyledi, Fenerbahçe
Tarih: 07.07.2024 09:24

Sarı-lacivertli futbolcu, yaptığı açıklamada hafif bir dil sürçmesiyle yeni kalecinin Pau López olduğunu söyledi.

ÜNDER PAU LOPEZ'İ FENERBAHÇE'EYE Mİ GETİRİYOR?

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder, takımın Avusturya kampında verdikleri röportajda dikkat çeken bir ismi kaçırdı. Ünder, yeni transfer Pau López'i ağzından kaçırarak onun sarı-lacivertlilere katılmış olabileceği spekülasyonlarını güçlendirdi.

CENGİZ ÜNDER KEYİFLİ VE ÇALIŞKAN

Fenerbahçe'nin dinamik oyuncusu Ünder, Fenerbahçe TV'ye verdiği röportajda kamp sürecinden ve tatil boyunca yürüttüğü bireysel çalışmalardan söz etti. Takım içindeki ve bireysel performansıyla öne çıkan Ünder, disiplinli çalışmasının meyvelerini toplamak istiyor. Ünder ayrıca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'dan övgüyle bahsederken, Çağlar Söyüncü'nün transferi üzerine düşüncelerini de dile getirdi. Ünder böylece hem takım içi dinamiklerden hem de bireysel hedeflerinden memnun olduğunu vurguladı.

RÖPORTAJDA SÜRPRİZ İSİM AÇIKLAMASI

Röportaj sırasında, Ünder'in daha önce hangi büyük kulüplerdeki geçmiş takım arkadaşları ile oynadığı sorulduğunda, cevap olarak Çağlar Söyüncü ve Dzeko'nun isimlerini anımsadı. Bunun üzerine muhabirin "Üç isimden ikisi doğru" demesi üzerine şaşıran Ünder, aslında saklanması gereken bir ismi de açıkladı. Ünder'in Marsilya döneminden bahsederken "Pau..." dediği an, muhabir tarafından kesintiye uğratılsa da bu sırada dikkatli izleyiciler ismi anlamıştı.

GİZEMLİ İSİM PAU LOPEZ

Yapılan bu açıklama sonrası Pau López'in Fenerbahçe'ye transfer olmuş olabileceği dedikoduları alevlendi. İspanyol kaleci Pau López, geçtiğimiz sene Marsilya formayla sahaya çıkarken, Cengiz Ünder ile aynı takımda oynamıştı. López'in 2021-2022 yılları arasında gösterdiği performansı Marsilya'da 49 maçta sergilediği ve Ünder ile başarılı bir uyum yakaladıkları biliniyor. Bu söyleşi, Pau López'in Fenerbahçe'nin yeni transferi olabileceği yönünde güçlü işaretler verdi ve taraftarları heyecanlandırdı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem