’’Ülkemizin kaybedecek zamanı yok’’

’’Ülkemizin kaybedecek zamanı yok’’

Politika 22.03.2023 16:55:04 0
’’Ülkemizin kaybedecek zamanı yok’’
Tarih: 22.03.2023 16:55 Güncelleme: 22.03.2023 16:55
Elazığ’da seçim çalışmalarını sürdüren Selahattin Özsoy, Millet İttifakının gündeminde siyasi pazarlık ve hırs olduğunu belirterek, Türkiye’nin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi.
İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek aktif siyasete atılan Selahattin Özsoy, Elazığ’da temaslarda bulunmaya devam ediyor. Özsoy bu çerçevede, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, AK Parti Alacakaya İlçe Başkanı Mehmet Erol, Gençlik Kolları Başkanı Resul Yıldız ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Nadir Gülşen, Kadın Kolları Başkanı Feyziye Temizsoy, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Dalmızrak, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Aytekin ve teşkilat üyeleri ile buluştu.
AK Partinin 21 yılda icraatlarıyla büyük ve güçlü bir Türkiye inşa ettiğini vurgulayan Özsoy, “2023 seçimleri, Türkiye’nin 21 yılda elde ettiği kazanımlarla yepyeni bir başlangıca merhaba diyeceği bir seçimdir. Türkiye’nin önümüzdeki yüzyılının belirleneceği seçimdir. AK Parti teşkilatları olarak bu seçimlere her zamankinden daha güçlü bir şekilde hazırlanmalıyız. Çünkü ülkemizin kaybedecek zamanı yoktur’’ dedi.

’’Tek gayeleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a karşı kazanmak’’
Millet İttifakının ülkenin gerçeklerinden ve yarınlarından çok uzakta olduğunu ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Özsoy, “İstikbalimize yön verecek bu seçimde, muhalefetin oluşturduğu ittifaktan ülkenin geleceğine dair tek bir proje duymadık. Bu ittifakın amacı Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı seçim kazanabilmek, kendilerine makam oluşturmak. Kurulan bu ittifakın bugüne kadar başardığı tek icraat, uzun uğraşlar sonucu çıkarttıkları adaydır. Bir cumhurbaşkanı, etrafında ise 7-8 Cumhurbaşkanı yardımcısı olacakmış. Aday belirleme sürecinde bile darmadağın olan bu birliktelik, devlet idaresinde nasıl bir irade ortaya koyabilir. Böylesine kritik bir süreçte milletimiz ve ülkemizin geleceğini, pazarlıklar üzerine inşa edilmiş eski Türkiye’nin koalisyonlarına benzeyen bir yapıya terk edemeyiz. Görüyoruz ki onların gündeminde ne depremzedeler var ne dış politika var ne terörle mücadele var ne de ülkenin geleceğine yön verecek hazırlıkları var. Onların gündemlerinde siyasi pazarlıklar ve hırs var, ülkeye kazandırılan değerleri bir bir yok etmek, eski Türkiye’ye dönme gayretleri var. Onlar koltuk paylaşmaya devam etsinler bizler milletimizle omuz omuza eser ve hizmet siyasetimizi sürdürerek yeni bir Türkiye destanı yazacağız’’ diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'e Dev Talip! Bonservis Bedeli 150 Milyon Euro


Van Spor

Nesine 2.Lig Yeni Malatyaspor: 0- Arkent Arnavutköy Belediyesi FK: 0


Van Spor

Muş’ta voleybol aday hakem kursu başladı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 1 - Ankaraspor: 2


Van Spor

12 Bingölspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor


Van Spor

Uluslararası bocce şampiyonası öncesi Elazığ’a çifte gurur


Van Spor

Yeşilyurtspor-Hacettepe maçını Murat Durgutoğlu yönetecek


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor - Arnavutköy karşılaşmasının hakem kadrosunu açıkladı


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Sarıgül: "Devre arasına kadar en iyi sonuçları almak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ