UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi

UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi

Eğitim 29.05.2024 13:58:08 0
UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi
Tarih: 29.05.2024 13:58
Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER), İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Çocukları İçin Gönüllü Eller Projesi" doğrultusunda düzenlenen çocuk hakları konulu konferans düzenledi.
Konferans, alanında uzman değerli konuşmacıların katılımıyla zenginleşti. Açılış konuşmasını, UDER-Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Proje Koordinatörü olan Yusuf Yıldırım yaptı. Yıldırım, çocuk haklarının korunması ve geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak, projelerinin bu hedef doğrultusunda nasıl katkı sağladığını anlattı.
Yusuf Yıldırım’ın ardından, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ekrem Bölek, çocuk hakları konusunda eğitimin ve rehberlik hizmetlerinin rolünü içeren konuşmasını gerçekleştirdi. Bölek, çocukların haklarının korunması için eğitim ve rehberliğin önemine dikkat çekerek, bu konuda yapılan çalışmaları paylaştı.
Son olarak, Ağrı Barosu Başkanı Avukat Serdar Günakın, çocuk haklarının hukuki boyutlarını ve bu alanda karşılaşılan zorlukları ele aldı. Günakın, çocuk hakları savunuculuğunda yaşanan deneyimleri ve hukuki reformların gerekliliğini vurguladı.
Konferans, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve çocuk hakları konusunda önemli bir farkındalık oluşturdu. UDER yetkilileri “çocuk hakları konusunda hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Etkinliğe katılan tüm misafirlere ve konuşmacılara teşekkür ederiz. Çocuklarımızın haklarını koruma ve geliştirme yolunda birlikte ilerleyeceğimizin altını çizmekten mutluluk duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem