UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi

UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi

Eğitim 29.05.2024 13:58:08 0
UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi
Tarih: 29.05.2024 13:58 Güncelleme: 29.05.2024 13:58
Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER), İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Çocukları İçin Gönüllü Eller Projesi" doğrultusunda düzenlenen çocuk hakları konulu konferans düzenledi.
Konferans, alanında uzman değerli konuşmacıların katılımıyla zenginleşti. Açılış konuşmasını, UDER-Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Proje Koordinatörü olan Yusuf Yıldırım yaptı. Yıldırım, çocuk haklarının korunması ve geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak, projelerinin bu hedef doğrultusunda nasıl katkı sağladığını anlattı.
Yusuf Yıldırım’ın ardından, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ekrem Bölek, çocuk hakları konusunda eğitimin ve rehberlik hizmetlerinin rolünü içeren konuşmasını gerçekleştirdi. Bölek, çocukların haklarının korunması için eğitim ve rehberliğin önemine dikkat çekerek, bu konuda yapılan çalışmaları paylaştı.
Son olarak, Ağrı Barosu Başkanı Avukat Serdar Günakın, çocuk haklarının hukuki boyutlarını ve bu alanda karşılaşılan zorlukları ele aldı. Günakın, çocuk hakları savunuculuğunda yaşanan deneyimleri ve hukuki reformların gerekliliğini vurguladı.
Konferans, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve çocuk hakları konusunda önemli bir farkındalık oluşturdu. UDER yetkilileri “çocuk hakları konusunda hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Etkinliğe katılan tüm misafirlere ve konuşmacılara teşekkür ederiz. Çocuklarımızın haklarını koruma ve geliştirme yolunda birlikte ilerleyeceğimizin altını çizmekten mutluluk duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ