UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi

UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi

Eğitim 29.05.2024 13:58:08 0
UDER, çocuk hakları konulu konferans düzenledi
Tarih: 29.05.2024 13:58 Güncelleme: 29.05.2024 13:58
Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER), İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Çocukları İçin Gönüllü Eller Projesi" doğrultusunda düzenlenen çocuk hakları konulu konferans düzenledi.
Konferans, alanında uzman değerli konuşmacıların katılımıyla zenginleşti. Açılış konuşmasını, UDER-Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Proje Koordinatörü olan Yusuf Yıldırım yaptı. Yıldırım, çocuk haklarının korunması ve geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak, projelerinin bu hedef doğrultusunda nasıl katkı sağladığını anlattı.
Yusuf Yıldırım’ın ardından, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ekrem Bölek, çocuk hakları konusunda eğitimin ve rehberlik hizmetlerinin rolünü içeren konuşmasını gerçekleştirdi. Bölek, çocukların haklarının korunması için eğitim ve rehberliğin önemine dikkat çekerek, bu konuda yapılan çalışmaları paylaştı.
Son olarak, Ağrı Barosu Başkanı Avukat Serdar Günakın, çocuk haklarının hukuki boyutlarını ve bu alanda karşılaşılan zorlukları ele aldı. Günakın, çocuk hakları savunuculuğunda yaşanan deneyimleri ve hukuki reformların gerekliliğini vurguladı.
Konferans, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve çocuk hakları konusunda önemli bir farkındalık oluşturdu. UDER yetkilileri “çocuk hakları konusunda hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Etkinliğe katılan tüm misafirlere ve konuşmacılara teşekkür ederiz. Çocuklarımızın haklarını koruma ve geliştirme yolunda birlikte ilerleyeceğimizin altını çizmekten mutluluk duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ