TÜRSAB Başkan Adayı Bilir, Ağrı’da acente sahipleriyle bir araya geldi

TÜRSAB Başkan Adayı Bilir, Ağrı’da acente sahipleriyle bir araya geldi

Genel 23.09.2022 17:09:27 0
TÜRSAB Başkan Adayı Bilir, Ağrı’da acente sahipleriyle bir araya geldi
Tarih: 23.09.2022 17:09 Güncelleme: 23.09.2022 17:09
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) için 25’inci dönem başkan adaylığını ortaya koyan Ali Bilir, Ağrı’da acente sahipleriyle bir araya geldi.
TÜRSAB’da birçok ihtisas ve komitelerde görev yapan 24’üncü Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilir, TÜRSAB’ın 25’inci dönem başkan adayı olduktan sonra il il gezerek acente sahipleriyle bir araya gelmeye başladı. Ziyaretleri çerçevesinde Ağrı’ya da gelen Bilir, bir araya geldiği acente sahiplerine seçimi kazandıktan sonra yapmayı hedeflediği plan ve projelerden bahsetti.
15 yılı aşkın süredir seyahat acenteciliği mesleğinin her kademesinde görev yaptığını dile getiren Bilir, “TÜRSAB’ın bundan önceki talihsizliği daha önce hiç seyahat acenteleri tarafından yönetilmemesi. Hep belli kesimlerden gücü olan ya da seyahat sektörünün içinde bir süre bir alanda kendini güçlendirmiş olan kişiler, ekonomik güç mevzusunu ön plana alarak ve bu kurumu sanki ekonomik gücü yüksek olanlar yönetebilir algısı pompalanmış. Bizim acentelerimiz uçak bileti satarak geçimini sağlıyor. Bu devlete vergi ödüyor, istihdam sağlıyor, kirasını ödüyor. Karşınızdaki insanlar da sizin gibi insanlar. Siz kapılarınızı aşındırıp, gidip bu dertlerinizi anlatmadığınız zaman kimse size yanaşmaz, uzaktan bakar. Dolayısıyla bizim mesleğimizi yapan arkadaşların bu sektörde olması lazım. TÜRSAB’ın illeri tanıtması için devleti de işin içine çekmesi lazım. Bunu yapabilmek içinde devletle barışık olmak zorundasın. Siyasi görüşümüz farklı olabilir, bunlar çok başka şeyler ancak devlet tektir. Meclisteki tüm milletvekilleri farklı partilerden. Devletle kavga ederken siyasetle kavga ediyorsunuz. Biz kendi kabinemizi oluşturacağız içeride. Bu devletle birlikte ortak çalışabilecek kabine olacak. İnşallah göreve geldiğimiz zaman bu yapıyı oluşturacağız” ifadelerine yer verdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ