Turnuvanın şampiyonu polisler oldu

Turnuvanın şampiyonu polisler oldu

Van Spor 11.07.2024 09:29:12 0
Turnuvanın şampiyonu polisler oldu
Tarih: 11.07.2024 09:29 Güncelleme: 11.07.2024 09:29
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası düzenlenen ve 38 kurumun katılım sağladığı Voleybol Turnuvasının şampiyonu Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü oldu.
Yaklaşık 1 aydır devam eden 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası voleybol turnuvasında Et Süt Kurumunu mağlup eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu.
Erzincan Merkez Yaşar Erkan Kapalı Spor salonunda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası Voleybol turnuvasının final maçına Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve aileleri ile sporseverler katıldı.
İlk olarak oynanan 3’ncülük, 4’ncülük mücadelesinde kazanan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü oldu. Ardından oynanan final mücadelesinde İl Emniyet Müdürlüğü - Et Süt kurumunu mağlup ederek 2024 yılı şampiyonu oldu.
Turnuvaya katılım sağlayan tüm kurumlara teşekkür eden Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası düzenlediğimiz voleybol turnuvasına 38 kurumumuz katıldı. Yaklaşık 1 aydır maçlar devam ediyor. Bugün 3’ncülük, 4’ncülük ve hemen akabinde final maçlarımızı oynadık. Zorlu mücadelenin ardından İl Emniyet Müdürlüğü 1’nci, Et Süt Kurumu 2’nci, Gençlik Spor 3’ncü ve Erzincan Belediye İtfaiye 4’ncü oldu. Tüm katılım sağlayan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Derece yapan kurumlarımızı da tebrik ediyorum. Undan böyle bu turnuvalarımızı geleneksel hale getireceğiz. İnşallah katılan kurum sayılarımız her yıl artar” diyerek sözlerimi tamamladı.
Anlamlı bir şampiyonluk elde ettiklerini belirten Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, “Ekibimi ve tabi ki diğer kurumlarımızı da tebrik ediyorum. 1 aydan fazla süredir çok güzel maçlar oynadılar. Biz iyiydik şampiyon olduk. Diğer kurumlarımızda çok iyi mücadele ettiler. Bu turnuvanın düzenlenmesinde başta Valimiz Hamza Aydoğdu ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Volkan Burak Mumcu’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Şampiyon olan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü kupasını İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından verilirken oyuncular ve aileleri büyük coşku yaşadı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: turnuvanın şampiyonu polisler oldu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ