Tarih: 24.09.2024 18:35

Türkşeker 1,350 Yeni İşçi Alımı Yapıyor: Başvurular Başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER), Van'da ve Türkiye'nin farklı illerinde yeni işçi alımı için ilan yayınladı. TÜRKŞEKER'in 13 ilde 1.350 kişiye istihdam sağlamak amacıyla yaptığı duyurunun ardından adayların merakla beklediği başvuru süreci bugün itibariyle resmen başladı.

BAŞVURU SÜRECİ VE TARİHLER

Başvurmak isteyen adaylar için belirlenen tarihler 23 ile 27 Eylül 2024 olarak açıklandı. Söz konusu tarihler arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) ilgili birimlerine başvurularını yapabilecek olan adaylar, özellikle Van Erciş Şeker Fabrikası için 91 açık pozisyon olmak üzere toplamda 13 ilde fırsatlardan yararlanabilecekler.

NASIL BAŞVURULUR?

Başvuru işlemleri İŞKUR il veya şube müdürlükleri aracılığıyla yapılabiliyor. Başvuru detayları ve diğer konularla ilgili geniş bilgi, 23 Eylül 2024 tarihinden itibaren İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden alınabilecek.

KONTENJAN VE ŞARTLAR

TÜRKŞEKER tarafından belirlenen işe alım şartları ve kontenjanlar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğe uygun bir şekilde ilan edildi. Verilen bilgilere göre çeşitli alanlarda uzmanlık gerektiren toplam 1.350 kişilik boş pozisyona alım yapılacak. İlana göre mekatronik, inşaat, bilgisayarlı makine, metal teknolojisi, mekanik bakım, elektrik, kimya teknisyenleri, tır şoförü ve iş makineleri operatörleri gibi çeşitli branşlarda işçi alımı gerçekleştirilecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —