Türkiye’nin en büyüklerinden olan İZBAN'da artık "WILCO" imzası olacak

Türkiye’nin en büyük toplu taşıma işletmelerinden olan ve İzmir'de faaliyet gösteren İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) trenlerinin ve tüm birimlerinin hijyeni sektörün öncülerinden olan ‘’Wilco’’ tarafından sağlanacak.

Van Haberleri 1.11.2023 11:57:00 0
Türkiye’nin en büyüklerinden olan İZBAN
Tarih: 01.11.2023 11:58 Güncelleme: 01.11.2023 12:44

Türkiye’nin en büyük toplu taşıma işletmelerinden olan ve İzmir'de faaliyet gösteren İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) trenlerinin ve tüm birimlerinin hijyeni sektörün öncülerinden olan ‘’Wilco’’ tarafından sağlanacak. Haberi Wilco Group CEO’su Mehmet Avcı, sosyal medya hesabından duyurdu. 

2004 yılında kurulan Van menşeili temizlik ve hijyen şirketi "Wilco" ülkedeki önemli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Türkiye'de 65'i aşkın ilde temizlik, güvenlik, endüstriyel tedarik ve savunma sanayi alanlarında faaliyet gösteren ve yatırımı bulunan, bünyesinde binlerce kişiyi istihdam eden grup, önemli bir markayla daha sözleşme imzaladı.

Wilco Group CEO’su Mehmet Avcı, sosyal medya hesabı X (eski adı Twitter)'dan yapılan anlaşmayı duyurdu. Avcı, şu ifadelere yer verdi: "İzmir’in gözdesi, Türkiye’nin en büyük toplu taşıma işletmesi kurumlarından olan ‘’İZBAN’’ ile 2 yıllık sözleşme imzaladık! 41 istasyon ile yıllık 90 milyon yolcu taşıyan ‘’İZBAN’’ trenlerinin ve tüm birimlerinin hijyeni‘’Wilco’’ tarafından sağlanacak. Hayırlı olsun İnşallah…"

Kaynak: Gazetevan


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem