Türkiye’nin en uzun süre itfaiye müdürlüğünü yapan Başgün, emekliye ayrıldı

Türkiye’nin en uzun süre itfaiye müdürlüğünü yapan Başgün, emekliye ayrıldı

Genel 1.01.2025 10:13:11 0
Türkiye’nin en uzun süre itfaiye müdürlüğünü yapan Başgün, emekliye ayrıldı
Tarih: 01.01.2025 10:13 Güncelleme: 01.01.2025 10:13
Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde 31 yıl boyunca özveriyle görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla tanınan İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün, hizmet dolu kariyerini emeklilikle noktaladı. Başgün’ün emekliliğiyle birlikte, müdürlük görevine Fatih Ahmet Yücel atandı.

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde tam 31 yıl boyunca özveriyle görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla tanınan İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün, hizmet dolu kariyerini emeklilikle noktaladı. Başgün’ün emekliliğiyle birlikte, müdürlük görevine Fatih Ahmet Yücel atandı. İbrahim Başgün için düzenlenen anlamlı veda töreninde mesai arkadaşları tarafından plaket takdim edilirken, pasta kesilerek emekliliği kutlandı. Türkiye’nin en uzun süre görev yapan itfaiye müdürlerinden biri olan Başgün, 31 yıllık görev süresi boyunca deprem, sel ve yangın gibi sayısız felakette sahada yer alarak önemli başarılara imza attı.

Başgün düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “İtfaiye müdürlüğüne Fatih bey atandı. Allah hayırlı etsin. Bu beni ziyadesiyle sevindirdi. Neticede uzun zamandır birlikte çalıştığımız kapasiteli, çalışkan, gayretli, mütevazı bir arkadaşımız. Hepinizin huzurunda yeni görevinin kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum. 1994 yılından beri Elazığ Belediyesi’nde itfaiye müdürü olarak görev yapmaktayım. 1 Ocak 2025 tarihi itibariyle de emekliye ayrıldım. 10 sene rahmetli Hamza Yanılmaz başkanımız ile çalıştık ve çok güzel hizmetler yaptık. Ondan sonra Süleyman Selmanoğlu bey ile 10 yıl çalıştık. Süleyman başkanımız da büyüğümüzdü, kendisiyle de çok güzel günlerimiz oldu. Mücahit Yanılmaz başkanımız ile de 5 yıl çalıştık. Çok güzel projelere imza attık. Çalıştık, koştuk ve gayret ettik. Özellikle 6 yıldır Şahin Şerifoğulları başkanımız ile çalışıyoruz. Elazığ tarihinin en büyük itfaiye olaylarını Şahin başkanım ile yaşadık. Üç tane büyük deprem yaşadık, binlerce yangına müdahale ettik. Binlerce insan ve hayvan kurtardık. Sel baskınlarına gittik. Türkiye’de 5 ilde 60 metre ve üzerinde kurtarma yapan itfaiyeler var, bunlardan biri biziz. 60 metrelik aracımızı bize hediye eden ve Elazığ’a kazandıran Şahin başkanımıza tekraren teşekkür ediyorum. Bölgenin şu anda en iyi itfaiyelerinden biriyiz. Bu yaptığımız bütün çalışmaların mimarı şu anda birlikte bulunduğumuz itfaiyeci, iş birliği yaptığımız arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Yeni İtfaiye Müdürü olarak atanan Fatih Ahmet Yücel ise “Göreve gelmek benim için son derece onur verici bir şey. İnşallah, sizin gibi kaza bela vermeden daha ileri bir seviyeye çıkartabiliriz. Burada yaptığımız iş herkesin ayrı olsa da temelinde bir bütün halinde hareket ettiğimiz ve belediyenin açık bir penceresi olarak itfaiye müdürlüğü görünmekte. İnşallah, görevimizi layıkıyla yerine getirebiliriz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ