Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Vanspor'un İsim Değişikliğine Yeşil Işık: Yeni İsmi Ne olacak?

Vanspor'un Yeni İsmi TFF onayıyla resmen duyuruldu: Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü

Van Haberleri 3.09.2024 15:32:00 0
Türkiye Futbol Federasyonu
Tarih: 03.09.2024 15:40 Güncelleme: 04.09.2024 12:51

Vanspor'un isim değişikliği için yaptığı başvuru, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından onaylandı. 2024-2025 futbol sezonunun ilk haftasında 2. Lig Kırmızı Grupta Belediye Derincespor'u 2-1 ile geçen Van ekibi, yeni isim sponsoru ile birlikte "Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü" olarak sahalarda boy gösterecek. 

VANSPOR YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYOR 

Bu onay, yapılan sponsorluk anlaşmasının bir parçası olarak verilirken, Artı Değer İnşaat firması ile yapılan iş birliğinin kulübün büyümesi ve başarısında önemli bir katkı sağlayacağı belirtiliyor. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Vanspor, finansal ve motivasyon açısından daha da güçlenmeyi hedefliyor. 

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ 

TFF'den yapılan açıklamada Vanspor'un tüzel kişiliğinin korunması kaydıyla, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar "Artı Değer Van Spor Futbol Kulübü" adıyla müsabakalara katılmasının uygun görüldüğü belirtildi. Kulüplerin Futbol Dalında Tescili Talimatının ilgili maddesi gereğince gerekli dosya incelemesi yapıldıktan sonra isim değişikliği kabul edildi. 

VANSPOR'DAN SPONSORLUK ANLAŞMASINA BÜYÜK SEVİNÇ 

Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada yeni isim sponsoruyla girilen iş birliğinin, kulüp için değerli bir adım olduğu vurgulandı. Artı Değer İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karakoç'a takıma sağladığı katkılardan dolayı teşekkür edildi. Açıklamada, takımın sadece finansal katkıyla değil, aynı zamanda alandaki performans ve motivasyon açısından da güçleneceği ve bu gelişme ile yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşılacağının altı çizildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem