Türkiye depremiyle ilgili yeni Haarp saldırısı detayı! Haluk Özdil bunu ilk kez açıkladı: Gemi sefere çıkmadan evvel...

Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ederken Haarp iddiaları gündemden düşmek bilmiyor. Araştırmacı yazar Haluk Özdil, Türkiye'ye gelen gemiyle ilgili şok detayları ilk kez açıkladı.

Genel 10.02.2023 12:18:00 0
Türkiye depremiyle ilgili yeni Haarp saldırısı detayı! Haluk Özdil bunu ilk kez açıkladı: Gemi sefere çıkmadan evvel...
Tarih: 10.02.2023 12:22 Güncelleme: 28.02.2023 04:16

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Depremlerde şu ana kadar açıklanan verilere göre, 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi yaralandı

Depremin doğal bir deprem olduğu kanısı toplum tarafından yüksekken bir tarafta da Haarp iddiaları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Her Açıdan kanalına konuk olan araştırmacı yazar Haluk Özdil'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. İşte Özdil'in o açıklamaları…

Bir deprem felaketi ile karşı karşıyayız. ABD gemisi Türkiye'ye geldiğinde bir video yaptım ve orada bir deprem olabileceğini söyledim. Çok geçmeden Kağıthane'de fay hattının olmadığı bir yerde deprem meydana geldi.

Ben bu gemiye Haarp gemisi dedim. Bu gemide frekans silahları var. Bu silahlarla bir fırtına bir kaos oluşturabilirler. O gemi geldiği gece deprem yaşandı.

Hep ABD gemileri gelince bunlar yaşanıyor. 99 depreminde de benzer bir hadise ile karşılaştık. 1 gün önce depremin tetiklendiğini söyleyen Ahmet Ercan sonraki gün söylem değiştiriyor. Haarp'ı reddediyor. Aşılarda olduğu gibi aynı Amerikancı grup Haarp'ı savunanları reddediyorlar.

Foto - Türkiye depremiyle ilgili yeni Haarp saldırısı detayı! Haluk Özdil bunu ilk kez açıkladı: Gemi sefere çıkmadan evvel...
Kağıthane'deki Haarp ürünüdür. Maraş'taki stres birikimi sonucu oluşmuştur. Kabul ama bir fay harekete geçmeden önce küçük depremler oluşturur. Burada bu olmadı. Birden patladı

Nükleer bomna gücünde bir deprem oldu. Bundan önce küçük depremler olması gerekiyordu. Ege Denizi'ni düşünün. Yine ABD gemisi geldi. Bölgede deprem fırtınaları yaşadık. İzmir'de büyük deprem oldu. ABD gemisi gitti. Depremler durdu.

Şimdi biz bunları sorunca suçlu oluyoruz. O geminin içine girip bakmışlar mı? O gemide elektromanyetik silahlar var. Bunu nereden biliyorum. Bu gemi 2005'te sefere çıktı. Sefere çıkarken Haarp malzemeleri eklendi.

Geminin topları İstanbul Boğazı'na dönüktü. Bu direk olarak bir tehditti. O gemi geldiği günden beri felaketler yaşandı. Maraş'taki depremi oraya direk olarak bağlamıyorum. Ama Kağıthane'deki depremin asıl sebebi bu gemidir.

Haarp'ı bilmeyenler, reddedenler Batı'nın uşağı olmuş kişilerdir. Bu büyük deprem için kırılma bekleniyordu. Ama hiç küçük deprem üretmeden patlaması Alaska'daki Haarp'ı çağrıştırıyor. Kaynak: YeniAkit


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem