Türk Basketbolu Acı Kaybını Yaşıyor: Milli Yıldız İlkan Karaman Trajik Kazada Yaşamını Yitirdi

Trafik kazası can aldı: Eski Milli Basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti.

Spor 8.09.2024 12:16:00 0
Türk Basketbolu Acı Kaybını Yaşıyor: Milli Yıldız İlkan Karaman Trajik Kazada Yaşamını Yitirdi
Tarih: 08.09.2024 12:18

TRAFİK KAZASINDA BİR YILDIZ KAYDI

Datça'da, trafik kazasının kurbanı olan eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti. Kazaya karışan sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, Karaman'ın kaldırımda beklerken araç tarafından çarpıldığı ve olay yerinde hayatını yitirdiği bildirildi.

SPOR CAMİASI YASTA

34 yaşındaki İlkan Karaman'ın vefatı, spor dünyasını yasa boğdu. Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri taziye mesajları yayımlayarak duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Fenerbahçe Kulübü, iki sezon boyunca takımın formasını giyen Karaman için başsağlığı ve sabır diledi. Beşiktaş da Karaman'ın vefat haberini almanın üzüntüsü içinde olduklarını ve başsağlığı temennisinde bulunduğunu bildirdi.

İLKAN KARAMAN KİMDİR?

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, 1990 yılında dünyaya gelmişti. Profesyonel basketbol kariyerine TOFAŞ altyapısında başlayan Karaman, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Beşiktaş ve birçok diğer takımda forma giymişti. Ayrıca Türkiye milli basketbol takımı adına da parkelerde mücadele eden İlkan Karaman, Türk basketbolunun unutulmaz isimleri arasında sayılmaktaydı.