Türk Askeri Irak'ta 11 PKK'lıyı Etkisiz Hale Getirdi: Sınırdaki Operasyonlar Aralıksız Sürüyor

Operasyonlar devam ediyor: TSK, Irak'ın kuzeyinde 11 teröristi etkisiz hale getirdi.

Asayiş 19.10.2024 18:05:00 0
Türk Askeri Irak
Tarih: 19.10.2024 18:08

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik başarıyla düzenlenen operasyonlarda 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği operasyonlarda bölgede barınan terör örgütüne ağır darbeler vurulmaya devam ediyor.

KUZEY IRAK OPERASYONU: 11 TERÖRİST ETKİSİZ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyine yönelik harekatları hız kesmeden sürüyor. Bakanlık, Metina bölgesinde düzenlenen operasyonda tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Kahraman Mehmetçik, teröristlerin inlerine girerek, bölgede onlara nefes aldırmıyor ve her gün yeni bir başarıya imza atıyor.

METİNA'DA 11 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bu operasyonlar çerçevesinde Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda 11 PKK'lı teröristin yerleri belirlendi. Düzenlenen başarılı operasyon ile tüm teröristler etkisiz hale getirildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA: DETERMİNE OPERASYON STRATEJİSİ

Milli Savunma Bakanlığının resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlara kararlılıkla devam edeceğinin altı çizildi. Açıklamada, "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı. TSK'nın terörle mücadelede kullanmış olduğu son teknoloji ve etkin istihbarat işbirliği ile başarılarını artırarak sürdürdüğü belirtildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem