Tunceli’de sokak köpeği, kediyi emzirdi

Tunceli’de sokak köpeği, kediyi emzirdi

Genel 15.12.2022 13:31:24 1
Tunceli’de sokak köpeği, kediyi emzirdi
Tarih: 15.12.2022 13:31
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bir sokak köpeği, kediyi emzirdi.
Pülümür ilçesine bağlı Mutu bölgesinde bir sokak köpeği, kediyi emzirirken görüntülendi. Köpeğin, kedinin rahat emebilmesi için sırt üstü yattığı görüldü.
Olaya tanıklık eden Hıdır Eren, "Bir köpeğin bir kediyi emzirdiğini gördük. Doğal olarak hayvanların dostluk kurabileceklerine şahit olduk. Bu da çok anlamlı bir şey" diye konuştu. Hayvanların acıktıklarında paylaştıklarını ve birbirlerine yardımcı olduğunu söyleyen Eren, "Bu da güzel bir olay" dedi.

ATAMAN ALBAY
4.08.2024 15:41:16
Çocuklara yetişkinlere saldırıp onların yaralanmalarına ve ölmelerine neden olan, her gün yaptıkları katı ve sıvı dışkılarla çevreyi kirleten (Yaptıkları o katı ve sıvı dışkıların bir kısmı buharlaşıyor ve paralelinde, nano ölçülerde o dışkıları siz ve çoçuklarınız ciğerlerinize çekip, vücuttaki kan dolaşımınıza alıyorsunuz, sonra da türlü türlü hastalıklar size bulaşıyor....), akşamları havlayarak insanları uykularından uyandıran, kuduz gibi toplum sağlığını tehdit eden hastalıklara yol açan köpek sürüleri Avrupa ülkelerinde yok!! Niçin acaba hiç düșündünüz mü MAMA LOBİSİNİN TUTTUĞU PARALI TROLLER? Bunlara, "kardesim, al bir sahipsiz köpeği evine, besle de senin hayvan sevgini görelim" dendiğinde ise, topuklayarak kaçarlar..!! Tatile gittikleri Paris'te, Londra'da, Zürih'te sahipsiz sokak köpeklerini sokaklarda sürü halinde görmeleri imkansizdir ama ne hikmetse, Türkiye'de sokaklardaki sahipsiz köpeklerinin toplatilmasina karṣi çikarlar..

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem